Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Play @ Exit

Play @ ExitBudite zvijezda festivala, ostvarite snove i postanite nositelji programa EXITa prijavljivanjem na natječaj Play@EXIT koji je otvoren do 02.06.2013.

Exit ponovo otvara vrata svim zainteresiranim solo izvođačima, bendovima i DJ-evima kojima će natječaj biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih pozornica, gdje će ih moći primjetiti menadžeri, booking agenti i novinari iz cijelog svijeta, ali i publika, čija su podrška i oduševljenje uvijek bili najveća nagrada za njihov trud.

Prijavljivanje je veoma lako i obavlja se registracijom na siteu www.exitmusic.rs, a popunjavanjem aplikacije svi izvođači se prijavljuju na natječaj za nastup na Exitu 2013 i u okviru portala dobijaju svoju osobnu promotivnu stranicu. Svi koji su već bili prijavljeni za nastup na prethodnim izdanjima festival treba samo da se prijave na svojoj već postojećoj stranici za nove avanture na novom EXITu! Sva detaljna uputstva i propozicije natječaja mogu se pronaći na www.exitmusic.rs.

Pobjednicima natječaja bit će omogućen nastup na jednoj od festivalskih pozornica koje će biti u skladu s programskom selekcijom i muzičkim žanrom za koji su se opredjelili.
Prošle godine na natječaj Play@Exit“ prijavilo se više od 1000 izvođača iz cijelog svijeta, a njihove nastupe pratila je publika pozornica Fusion, Explosive, HNS, Suba i Elektrana.

ULAZNICE
Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn. U prodaji se nalaze i jednodnevne ulaznice po cijeni od 190 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn.

4=5
Okupi 4 prijatelja u periodu od 26. travnja do 31. svibnja, jer na svaka četiri kupljena kompleta ulaznica, Exit vam poklanja i peti gratis! A da bi vaš doživljaj bio kompletan, uz jedan gratis komplet ulaznica, cijelo društvo dobiva i besplatan smještaj u Exit kampu!

Službena prodajna mjesta:
• Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
• Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
• Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
• Dallas Shop Split, Narodni trg 14
• Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
• Dallas Shop Rovinj, Carera 72
• Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2
• AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova

EXIT PAKETI:
Festivalska ulaznica + prijevoz + smještaj: već od 757 kn
Više informacija na www.mytravel.hr

Objavljeno 28.05.2013.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com