Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Početak prodaja ulaznica za Exit Festival 2017.

Početak prodaja ulaznica za Exit Festival 2017.Do sljedećeg EXIT festivala i velike proslave 50 godina od čuvenog ”Ljeta ljubavi 1967” ostalo je još osam mjeseci, a interes za ulaznice je čak dvostruko veći od prethodnih godina.

Odmah po završetku ovogodišnjeg festivalskog izdanja, u roku od svega pet dana, za prve ulaznice prijavilo se čak 20.000 fanova iz preko 60 zemalja svijeta.

Svi prijavljeni u tom periodu već nabavljaju svoje ulaznice, i to ranije nego ikad prije. U srijedu 07.12., točno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za EXIT Summer of Love 2017! Vrlo ograničen broj ulaznica će biti dostupan po prvoj, promotivnoj cijeni od 439 kn, što predstavlja uštedu od čak 60% u odnosu na punu cijenu.

Od 07.12. počinje i prodaja ulaznica za festivalski kamp na obali Dunava po cijeni od 199 kn.

Ulaznice će biti dostupne na sljedećim pretprodajnim mjestima: www.ticketshop.hr

EXIT festival bit će održan od 06. do 09.07. 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i bit će u znaku proslave 50 godina od čuvenog ”Ljeta ljubavi 1967”, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i spolnu ravnopravnost.

EXIT, kao jedini suvremeni glazbeni festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene, na ovaj način želi očuvati osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki glazbeni festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.

Prvi potvrđeni izvođači bit će objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih glazbenih žanrova po čemu je, također, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Objavljeno 18.11.2016.

Vremeplov

”Ri Rock” je narodno blago.
Sandro Bastiančić (En Face), intervju za RiRock.com