Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Početkom ovoga tjedna objavljen je ‘Collapse Into Now’!

Početkom ovoga tjedna objavljen je ‘Collapse Into Now’!R.E.M. jedan od najdugovječnijih i najvećih bendova današnjice, upravo je objavio svoj 15. studijski album koji donosi 15 pjesama...

Album je sniman u New Orelansu u studiju Music Shed te u Berlinu u slavnom Hansa Studiju iz kojeg je izašlo nekoliko legendarnih izdanja uključujući i ‘Heroes’ Davida Bowieja, ‘Achtung Baby’ U2-a i ‘Lust for Life’ Iggyja Popa. Dodatno snimanje dovršeno je u Nashvillu u Blackbird studiju.

Izvanrednu produkciju potpisuje irski producent Jacknife Lee koji je za produkciju posljednjeg objavljenog albuma R.E.M.-a ‘Accelerate’ primio najprestižniju glazbenu nagradu Grammy.

R.E.M. je na sjajnom izdanju ‘Collapse Into Now’ ugostio glazbenu kremu pop/rock scene: Patti Smith, Eddieja Veddera, Peaches, Joela Gibba i Lennyja Kayea koji su dali poseban doprinos ovom izdanju.

U ovom trenutku R.E.M. su zaokupljeni filmskim projektom ’Collapse Into Now’, snimanjem filmova prema svakoj pjesmi s novog albuma.

Listu redatalja uključenih u ovaj projekt čine James Franco glumac koji je za ulogu u filmu ’127 sati’ nominiran za nagradu Oscar; filmaš, fotograf i konceptualni umjetnik Sam Taylor – Wood, redatelj dokumentaraca Albert Maysles.

Projek je za nme.com predstavio Michael Stipe.

Objavljeno 11.03.2011.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin