Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Popratna događanja Biggest Little Rock Festivala

Popratna događanja Biggest Little Rock FestivalaOd četvrtka 14.04. do subote 16.04. u Najvećem Malom Rock Klubu u Zagrebu održat će se treće izdanje Biggest Little Rock Festivala. Hard Place će i ove godine ugostiti 9 sjajnih bandova uz puno popratnih događanja za 666 posjetitelja.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 30 kn dnevna i 70 kn festivalska – prodajna mjesta: Hard Place, Dirty Old Shop i Rockmark.

U sklopu „nultog dana“ Biggest Little Rock Festivala, u srijedu 13.04., organizatori priređuju Rock kviz. Rock kviz se jednom mjesečno održava u klubu Hard Place, a ovo izdanje biti će posvećeno Najvećem Malom Rock Festivalu.

Prvi rock kviz u Hrvata je otvoren svima koji vole kvizove da nam se pridruže kao natjecatelji ili kao gledatelji. Kviz su sastavili autori pitanja za popularne TV kvizove, i inače naši dragi gosti, koji su ideju za rock kviz dobili baš na našem šanku. Dođite i provjerite svoje znanje o omiljenim bendovima, pjesmama koje ste sto puta čuli i smiješnim pričama iz svijeta rock ’n’ rolla. Ulaz besplatan.

U subotu 16.04. u 15 sati u Hard Place stiže Poker Run tako da očekujemo puno motorista koji će uveličati Najveći Mali Rock Festival u popodnevnim satima. Poker Run je kombinacija vožnje, motosusreta i pokera, a sve u humanitarne svrhe.

Vožnjom u velikoj koloni po Zagrebu motoristi obilaze klubove i kafiće te bikerska okupljališta i u svakome se izvlače karte. Oni koji turu završe s najjačim kartama, dobivaju nagrade sponzora.

U nedjelju 17.04. od 20 sati svojevrsni „post-festum“ Biggest Little Rock Festivala biti će predstava ’’Kužiš stari moj’’.

Ova prava rock monodrama imala je preko dvadeset izvedbi u klubu Hard Place, kao jedina predstava ikada izvođena u rock klubu. Ako niste navikli ići u kazalište evo prilike da se nađete „negdje između“ i u rock klubu pogledate predstavu uz pivu na stolu.

Sva mjesta su sjedeća i broj je ograničen pa Vas pozivamo da na vrijeme kupite svoju ulaznicu po cijeni od 30 kuna (svi posjetitelji sa kupljenom festivalskom ulaznicom imaju besplatan ulaz) na šanku kluba Hard Place svaki dan od 20-01 sati i da prisustvujete ovoj najzabavnijoj zagrebačkoj predstavi i prvoj predstavi odigranoj u jednom rock klubu u Zagrebu.

Objavljeno 12.04.2016.

Vremeplov

Joao Gilberto na gitari može ”čitati novine” i zvučat će odlično.
Miles Davis