Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Porin se vraća u Dalmaciju

Porin se vraća u DalmacijuUpravni odbor Porina ponudu Splita i Splitsko-dalmatinske županije prepoznao je kao najpovoljniju, stoga je odabrao upravo taj grad za domaćina 23. glazbene nagrade Porin.

U konkurenciji su bili Poreč, Opatija, Osijek i Zagreb, ali s obzirom na ponuđeno, odlučeno je da Split ponovno ugosti glazbenike na svečanoj dodjeli 17. ožujka 2016.

’’Porin je od iznimne važnosti za grad Split kao etabliranu glazbenu destinaciju te za otvaranje turističke predsezone. Veseli nas što će ova manifestacija ponovno biti u našem gradu’’- rekao je splitski dogradonačelnik Goran Kovačević.

Split je tako drugu godinu zaredom postao grad domaćin hrvatske glazbene nagrade. Zasluga je to prije svega gradskih otaca kao i onih u cijeloj županiji, a grad se i ove godine potrudio oko organizacije samog događanja,

’’Dalmacija je kolijevka hrvatske riječi i lijepe pjesme i zato je Porinu mjesto upravo ovdje, u srcu naše županije. Napravio sam sve kako bi se taj glazbeni spektakl održao u Splitu - rekao je splitsko’’ - dalmatinski župan Zlatko Ževrnja.

Dodjela glazbene nagrade definitivno će oživjeti proljetnu turističku sezonu, koja je ove godine bila najuspješnija do sada, a svakodnevna događanja unaprijediti društveni život gradu domaćinu. S gostoprimstvom Splićana bili su zadovoljni i sudionici posljednje dodjele stoga je organizacija Porina u tom gradu prihvaćena na obostrano zadovoljstvo.

Detaljne informacije i novosti o Porinu pratite na našoj službenoj stranici www.porin.org

Objavljeno 23.12.2015.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)