Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Posjetitelji proslavili deset godina Belgrade Beer Festa

Posjetitelji proslavili deset godina Belgrade Beer FestaZavršeni Belgrade Beer Fest je, proslavivši 10 godina svog postojanja, doveo domaće izvođače ako bi se tako moglo okarakterizirati druženje glazbenika i publike iz raznih država bivše Jugoslavije.

Od Vlatka Stefanovskog (Makedonija), preko Psihomodo Pop-a, Hladnog Piva iz Hrvatske, Plavog Orkestra i grupe Valentino, Zabranjenog pušenja iz Bosne i Zorana Predina iz Slovenije, uz pomoć domaćih tj. bendova i izvodjača iz Srbije jedini ‘uljez’ bio je DJ Pete Tong.

Problem ove godine bila je prašina koja je zasmetala čak i nekim izvođačima. Pojačane mjere osiguranja su uvjetovale da nije bilo incidenata. Jedino ste ujutro na radiju mogli čuti da su dežurne službe Hitne Pomoći prethodne noći imale ‘pojačanu aktivnost od preko 100 slučaja na otvorenom’.

Pivo, zaštitini znak festivala je za neke bilo skupo, za neke dostupno. Posjetitelji su se dijelili na domaće ali i turiste koji su došli - ne slučajno. Kako god, poslije svega, prepričava se nastup Plavog Orkestra kao veoma uspješan, Viva Vox su postali miljenici publike nakon nastupa na festivalu, Crvena Jabuka - kako su mediji pisali - bend koji ne stari ...

Ostaje naravno pitanje zašto pisati o svakom ponaosob kada je svatko ostavio svoju glazbu na poklon posjetiteljima, jer, ne svira se svakim danom pred 30.000--50.000 znatiželjnika željnih dobre glazbe i zabave. Pamtiti će se ovaj festival: muzičari na svoj način, posjetitelji kao što je rekao Saša Lošić: bolje biti pijan nego ...

Objavljeno 23.08.2012.

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte. Dajte mi da priđem...
William Shakespeare