Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Posljednje ulaznice za Buč Kesidi

Posljednje ulaznice za Buč KesidiPančevački indie rock duo Buč Kesidi uskoro će rasprodati koncert na zagrebačkom stadionu Šalata.

Za 27. svibnja u prodaji je ostalo posljednjih 300 ulaznica.

Ogroman interes za najveće gostovanje benda u Zagrebu i njihov prvi stadionski koncert kod nas vlada od same objave kada je već prvog dana prodaje otišlo pola kapaciteta. Time se samo potvrdila privrženost koju ovdašnji fanovi imaju prema bendu još od prvih nastupa, a pogotovo od pet rasprodanih dana u ALU u rujnu 2021.

Po svemu sudeći njihov dolazak na Šalatu bit će pred prepunim auditorijem, pri čemu će postati daleko najmlađi bend i prvi regionalni izvođač nove generacije koji je rasprodao ovaj omiljeni zagrebački koncertni prostor.

Na Šalati će fanovi imati priliku uživo čuti pjesme s novog albuma čija dva singla – „Skupi snagu“ i „Curimo po asfaltu“ – su već vani, kao i sve dosadašnje hitove, a pogotovo pjesme s prekretničkog albuma „Euforija“.
Buč Kesidi su od kraja ožujka do sredine travnja odsvirali 11 regionalnih nastupa, a pred njima su veliki koncerti u Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu te, naravno, na zagrebačkoj Šalati.

Posljednjih 300 ulaznica za Šalatu po cijeni od 16 eura mogu se kupiti na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, online na Eventim.hr kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Objavljeno 25.04.2023.

Vremeplov

Uštekao sam se u pojačalo i sve potenciometre odvrtio do kraja. Ma, bolio me đon za zvuk. Samo da to zvuči glasno, moćno i iskreno...
Valter Kocijančić (Paraf), intervju za RiRock.com