Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Posljednje ulaznice za koncert „Uštekaj se u sindikat“

Posljednje ulaznice za koncert „Uštekaj se u sindikat“ U opticaju je ostalo posljednjih 300 besplatnih ulaznica za koncert „Uštekaj se u sindikat“ na kojem će, 30.04., nastupiti zadarski Postolar Tripper i splitski St!llness.

Svirku u Tvornici kulture uoči Međunarodnog praznika rada sada već tradicionalno organiziraju Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisni hrvatski sindikati i poklanjaju svojim članovima i svim građanima grada Zagreba.

Ulaz na koncert je potpuno besplatan, ali je potrebno imati ulaznicu koja se može podići u Tvornici kulture. Odlična reakcija publike rezultirala je podjelom veće količine karata, pa je trenutno u podjeli ostalo posljednjih 300 ulaznica.

Nakon tromjesečne planske pauze i prekida koncertnih aktivnosti prošlotjednim rasprodanim koncertom u pazinskom Magnusu Postolar Tripper je najavio cijeli niz novih proljetnih koncertnih datuma.

Prva sljedeća svirka planirana je u upravo danas u zadarskom Maraschino Baru, nakon kojeg slijede Zagreb, Čakovec, Križevci, Ugljan i Brač. Postolari su koncertnu pauzu iskoristili za rad na novom materijalu. Uskoro se najavljuje novi singl radnog naziva „Sve gori“ koji je nastao pod producentskom palicom Luke Tralića-Shota iz Elementala i Jere Šešelje.

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 21:00, a prvi nastup započinje u 22:00. Važno je podsjetiti i da je sljedeći dan praznik što će vjerujemo mnogima biti dodatni argument za cjelonoćni izlazak u Tvornicu.

Koncert “Uštekaj se u sindikat” organiziraju Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisni hrvatski sindikati.


Objavljeno 23.04.2014.

Vremeplov

Dobar kompozitor ne imitira, on krade.
Igor Stravinsky