Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Postani MTV voditelj

Postani MTV voditeljMTV i Terraneo festival su i ove godine pripremili iznenađenje za sve radoznale obožavatelje ljetnih tuluma i koncerata - neodoljivu priliku da postanete MTV voditelj i ekskluzivno izvještavate s Terraneo festivala u Šibeniku, doživite festival u potpuno drugačijem svjetlu i upoznate neke od svojih omiljenih glazbenika.

Pobjednik regionalnog natječaja Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu osvojit će boravak na najboljem ljetnom festivalu u Hrvatskoj i kompletno voditeljsko iskustvo. Sudjelovanje na snimanju specijalne Terraneo emisije, koja će se emitirati na MTV-u, neposredan kontakt s izvođačima, koordinacija s produkcijskim timom MTV-a, intervjuiranje izvođača i, svakako, uživanje u sjajnom glazbenom programu ovogodišnjeg Terranea, samo su neke od pogodnosti koje očekuju budućeg MTV VJ-a.

Osim osiguranog hotelskog smještaja, pobjednika natječaja očekuje i posebna propusnica koja će mu omogućiti pristup backstage-u i upoznavanje i druženje sa svim zvijezdama ovogodišnjeg festivala.

Na natječaj se mogu prijaviti ljudi iz cijele regije u dobi od 18 do 24 godine. Sve što treba napraviti je poslati svoj CV na engleskom jeziku, jednu portret fotografiju i link na YouTube video prezentaciju na engleskom jeziku, u kojoj će se predstaviti i odglumiti izmišljeni intervju s bilo kojim od izvođača koji su najavili svoje nastupe na ovogodišnjem Terraneo festivalu na e-mail adresu terraneovj@mtv.rs.

Natječaj je počeo u četvrtak, 05.07., i trajat će do nedjelje, 29.07. Pobjednika će odabrati žiri koji će činiti stručni tim MTV-a i organizacijski tim Terraneo festivala.

CV, YouTube prezentaciju na engleskom jeziku i jednu portret fotografiju pošaljite na terraneovj@mtv.rs.

Objavljeno 09.07.2012.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com