Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Postani MTV voditelj

Postani MTV voditeljMTV i Terraneo festival su i ove godine pripremili iznenađenje za sve radoznale obožavatelje ljetnih tuluma i koncerata - neodoljivu priliku da postanete MTV voditelj i ekskluzivno izvještavate s Terraneo festivala u Šibeniku, doživite festival u potpuno drugačijem svjetlu i upoznate neke od svojih omiljenih glazbenika.

Pobjednik regionalnog natječaja Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu osvojit će boravak na najboljem ljetnom festivalu u Hrvatskoj i kompletno voditeljsko iskustvo. Sudjelovanje na snimanju specijalne Terraneo emisije, koja će se emitirati na MTV-u, neposredan kontakt s izvođačima, koordinacija s produkcijskim timom MTV-a, intervjuiranje izvođača i, svakako, uživanje u sjajnom glazbenom programu ovogodišnjeg Terranea, samo su neke od pogodnosti koje očekuju budućeg MTV VJ-a.

Osim osiguranog hotelskog smještaja, pobjednika natječaja očekuje i posebna propusnica koja će mu omogućiti pristup backstage-u i upoznavanje i druženje sa svim zvijezdama ovogodišnjeg festivala.

Na natječaj se mogu prijaviti ljudi iz cijele regije u dobi od 18 do 24 godine. Sve što treba napraviti je poslati svoj CV na engleskom jeziku, jednu portret fotografiju i link na YouTube video prezentaciju na engleskom jeziku, u kojoj će se predstaviti i odglumiti izmišljeni intervju s bilo kojim od izvođača koji su najavili svoje nastupe na ovogodišnjem Terraneo festivalu na e-mail adresu terraneovj@mtv.rs.

Natječaj je počeo u četvrtak, 05.07., i trajat će do nedjelje, 29.07. Pobjednika će odabrati žiri koji će činiti stručni tim MTV-a i organizacijski tim Terraneo festivala.

CV, YouTube prezentaciju na engleskom jeziku i jednu portret fotografiju pošaljite na terraneovj@mtv.rs.

Objavljeno 09.07.2012.

Vremeplov

Možda puno lažem, ali nikada u svojim pjesmama.
Courtney Love