Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Povratnički koncert Majki na DVD-u

Povratnički koncert Majki na DVD-uVeliki povratnički koncert u Tvornici koji su 09.05.2007. godine, nakon šestogodišnje pauze, održale Majke napokon se našao na CD-u i DVD-u.

Na CD-u se nalazi 18 odabranih pjesama s koncerta, na kojem su se Majke dotakle svih faza diskografije i oduševile prepunu Tvornicu. Na DVD-u se nalazi čitav koncert, odnosno 27 pjesama. Dizajn koji je dočarao žestinu i sirovost Majki, potpisuje Miranda Herceg.
”CD ”Majke u Tvornici” odlično zvuči, jako i snažno. Pravi rock and roll. Najžešći album 2000-tih godina”, rekao je Goran Bare. ”U 2007. godini smo se Zoran Čalić i ja susreli i odlučili ponovno zasvirati zajedno. To se pretvorilo u povratnički koncert u Tvornici, a suradnja se nastavila do rujna ove godine kada je Zoran otišao iz benda. I dalje smo Goran Bare i Majke, ali s drugom postavom. Sve to nosi neke dobre stvari. Damir Trkulja je donio svoj pečat i ostavio svoju boju na prošlom albumu. Jako ga je osvježio i pokazao da je vrhunski gitarist i umjetnik. Kao i novi gitarist, Teo Aničić, za kojeg mislim da će ostati duže s nama. On će isto ostaviti svoj pečat i to će zvučati ludo. Trenutno uživam u stvaranju novih pjesama”, objasnio je planove Goran Bare.

Majke, u postavi Goran Bare, Zoran Čalić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), Nedjeljko Ivković - Kilmister (bas), Kruno Domaćinović (gitara) i Danko Krznarić (klavijature), uprkos pauzi od 6 godina, odsvirali su žestoki i sirovi rock and roll koncert za pamćenje, čemu svjedoče i pohvale muzičkih kritičara.

Ovaj album najavljen je pjesmom s koncerta ”Ja sam budućnost” koju možete preuzeti na radio.crorec.hr.

Objavljeno 06.02.2014.

Vremeplov

Mislim da je situacija sada, koliko se god mi svi volimo žaliti, puno bolja nego onda kada smo mi kretali s bendom. Promijenio bih jedino stav mladih ljudi prema politici, mislim da mladi nisu ni svjesni koliku moć imaju i koliko mogu toga promijeniti ako se pokrenu.
Mile Kekin (Hladno Pivo)