Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Povratnički koncert Majki na DVD-u

Povratnički koncert Majki na DVD-uVeliki povratnički koncert u Tvornici koji su 09.05.2007. godine, nakon šestogodišnje pauze, održale Majke napokon se našao na CD-u i DVD-u.

Na CD-u se nalazi 18 odabranih pjesama s koncerta, na kojem su se Majke dotakle svih faza diskografije i oduševile prepunu Tvornicu. Na DVD-u se nalazi čitav koncert, odnosno 27 pjesama. Dizajn koji je dočarao žestinu i sirovost Majki, potpisuje Miranda Herceg.
”CD ”Majke u Tvornici” odlično zvuči, jako i snažno. Pravi rock and roll. Najžešći album 2000-tih godina”, rekao je Goran Bare. ”U 2007. godini smo se Zoran Čalić i ja susreli i odlučili ponovno zasvirati zajedno. To se pretvorilo u povratnički koncert u Tvornici, a suradnja se nastavila do rujna ove godine kada je Zoran otišao iz benda. I dalje smo Goran Bare i Majke, ali s drugom postavom. Sve to nosi neke dobre stvari. Damir Trkulja je donio svoj pečat i ostavio svoju boju na prošlom albumu. Jako ga je osvježio i pokazao da je vrhunski gitarist i umjetnik. Kao i novi gitarist, Teo Aničić, za kojeg mislim da će ostati duže s nama. On će isto ostaviti svoj pečat i to će zvučati ludo. Trenutno uživam u stvaranju novih pjesama”, objasnio je planove Goran Bare.

Majke, u postavi Goran Bare, Zoran Čalić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), Nedjeljko Ivković - Kilmister (bas), Kruno Domaćinović (gitara) i Danko Krznarić (klavijature), uprkos pauzi od 6 godina, odsvirali su žestoki i sirovi rock and roll koncert za pamćenje, čemu svjedoče i pohvale muzičkih kritičara.

Ovaj album najavljen je pjesmom s koncerta ”Ja sam budućnost” koju možete preuzeti na radio.crorec.hr.

Objavljeno 06.02.2014.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin