Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozdrav Azri iz Tvornice kulture

Pozdrav Azri iz Tvornice kultureNovi Pozdrav Azri bit će upućen u subotu, 25. siječnja u Velikom pogonu Tvornice kulture...

Točno godinu dana nakon rasprodanog koncerta u siječnju 2013. Boris Leiner, Mišo Hrnjak i ekipa vraćaju se na pozornicu Velikog pogona kluba u Šubićevoj na radost svih fanova nikad prežaljene Azre.

Pozdrav Azri, prava rock poslastica za sve ljubitelje legendarne grupe, ali i zvuka ovdašnje scene iz tih vremena, projekt je bubnjara Borisa Leinera u kojem u posebnim prilikama svira i druga trećina originalne postave, basist Mišo Hrnjak koji se samo za ove koncerte ponovo primio gitare nakon desetljeća nesviranja. I ove godine pridružiti će im se mnogobrojni prijatelji i štovatelji Johnyjevog rada koji će svojim gostovanjem na bini uz Leinera i Hrnjaka podsjetiti uvijek brojnu zagrebačku publiku na neke od sjajnih pjesama iz ostavštine Branimira Johnnya Štulića. Svoj nastup potvrdili su Davorin Bogović, Renato Metessi, Remi te Vanja i Alen Marin (ex-Kojoti) uz koje će većinu vokalnih dionica odraditi Domagoj Vorberger.

“Balkan”, “A, šta da radim”, “Lijepe žene prolaze kroz grad”, “Sunčana strana ulice”, “Kad fazani lete”, “Klinček stoji pod oblokom”, “Užas je moja furka”, “Krvava Meri”, “Obrati pažnju na posljednju stvar”, “Marina” i mnoge druge sastavni su dio repertoara kojeg će u subotu Pozdrav Azri isporučiti fanovima kojih će, sudeći po pretprodaji, biti koliko i na prošlom koncertu.
Vrata Tvornice otvorit će se u 21 sat, a kao predgrupa nastup zagrebački bend Corto.


Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati odvojiti 80 kn za ulaz.

Prodajna mjesta:
• Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
• Entrio prodajna mjesta i online www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 24.01.2014.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com