Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozitivan Svadbas!

Pozitivan Svadbas!Poznata zagrebačka grupa Svadbas potvrdila je svoj nastup na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu i time zaokružila line up vjerojatno najjačeg izdanja ove tradicionalne, humanitarne i ugledne glazbene manifestacije.

Na pozornicu Doma sportova izaći će tako u petak 02.12.2011. Dubioza kolektiv, Stereo MCs, Kawasaki 3P i Svadbas. Broj izvođača namjerno je smanjen u odnosu na prošle godine kako bi svaki bend dobio više vremena za nastup.

Svirka na Pozitivnom koncertu bit će prva grupi Svadbas nakon više od tri godine pauze. Publici će pritom predstaviti novi singl “Daj”, još par pjesama s novog albuma “Još” koji će biti objavljen u veljači 2012., ali i podsjetiti na neke od najvećih hitova zbog kojih ih smatraju jednim od najzanimljivijih domaćih bendova.

Dubioza kolektiv će u Domu sportova odsvirati svoj jedini zagrebački koncert do ljeta slijedeće godine, a u Zagreb dolaze ovjenčani MTV-jevom nagradom najboljeg benda naše regije - Best Adria Act – i sjajnim novim albumom napravljenim za strano tržište “Wild Wild East”. Pritom posebno napominjemo da će Dubioza odsvirati puni koncert, ne festivalski nastup.

Popularni zagrebački ska punkeri Kawasaki 3P također će nas počastiti ekskluzivom – posljednjim zagrebačkim koncertom prije povlačenja u studio! Kultni britanski Stereo MCs dolaze pak promovirati odličan aktualni album “Emperor’s Nightingale” objavljen krajem kolovoza s kojeg je skinut sjajan singl “Boy”.

Ulaznice za Pozitivan koncert, po doista simboličnoj cijeni od svega 40 kn, u prodaju su krenule od srijede 12.10. I ta cijena će bit na snazi do 23.10. Od 24.10. cijena se diže na 50 kn,dok će na sam dan koncerta iznositi 70 kn.

Ulaznice možete kupiti u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Teslina 16), Dancing Bearu (Gundulićeva 7), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dirty Old Shopu (Tratinska 22), na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr

Uz Plivu, rad Udruge HUHIV i sam Pozitivan koncert i ove godine potpomaže Gradski ured za zdravstvo i branitelje.

Objavljeno 23.10.2011.

Vremeplov

Ne stvaram pirotehničke efekte. Sviram o frustracijama, strpljenju, bijesu... Glazba je ”produžetak” moje duše.
Dick Dale