Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozornica za ljubitelje gitarističkog zvuka!

Pozornica za ljubitelje gitarističkog zvuka!Nova pozornica pod nazivom Riffs & Beats, nudi program u kojem se mogu pronaći svi oni koji vole riffove i beatove sa stavom. Žanrovi vezani uz gitaristički zvuk od punka, preko žestokog rocka, elektro beatova, pa sve do teškog metala naći će se u bogatom spektru nove pozornice.

Moonspell, Cockney Rejects, Brkovi, Lollobrigida, Bjesovi, DLM, Piknik, Pero Defformero, Kill Kenny, Hex, Vox Populi, Hype, E-Play, The Way Of Purity, Bombarder, Kolaps, Iskaz, Feud, Čovek Bez Sluha, kao i bendovi koji su odabrani na exitovom natječaju Play @ Exit: Against The Odds, Infernal Tenebra, Punished, Bomber, Deeper Down, Enjoy Sarma, Dark Sky i Tetrapank nastupaju na Riffs & Beatsu, a sve ce biti upotpunjeno specijalnim mračnim Vilindar Tribal Bellydance performanceom..

Moonspell, jedan je od vodećih Metal Goth Rock bendova današnjice. U karijeri dužoj od 2 desetljeća od teškog black metal underground pokreta stvorili su pravu armiju fanova i pronašli svoj put i u komercijalne mainstream krugove. Ovaj bend savršeno kombinira ekstremni metal zvuk sa starom školom darka i gotha, te na taj način svakim novim albumom privlači sve više i više publike, dok ih se stari tvrdokorni fanovi nikada nisu odrekli. Bend koji će uz Nick Cavea i Prong 14. srpnja na tvrđavi definitivno posjetiteljima pružiti nezaboravnu večer!

Cockney Rejects, pioniri oi-punk zvuka, nastali su 1979. godine, u londonskom East Endu. Braća Micky Geggus i Jeff Stinky Turner zajedno s Vinceom Riordanom i Andyem Scottom činili su prvu postavu koja je snimila EP “The Flares and Slippers” za nezavisnu etiketu “Small Wonder”. Veliki uspjeh koji je ta ploča doživjela izbacila je bend u prvi plan, a vrlo brzo major kuća EMI ponudila im je ugovor. Singl “I Am Not A Fool” nakon svega par dana dospio je do top lista, pa se za Cockney Rejects se vrlo brzo pročulo u cijeloj Europi. Usljedili su singlovi “Bad Man” a za njim i “Greatest Cockney Rip Off”, koji se popeo do visokog 21. mjesta što je bendu omogućilo pojavljivanje u poznatom TV showu Top Of The Pops. Pjesma “Oi, Oi, Oi” sa drugog albuma, zaslužna je što je street punk muzika nazvana jednostavno - Oi!

Grupa Bjesovi je od samog početka privukla pažnju neobičnom postavom s dva pjevača, brižljivo osmišljenim nastupima, prepoznatljivim i osobnim tekstovima, kao i grunge zvukom čiji su prirodni dio, i generacijski i idejno, tih ranih devedesetih bili i Bjesovi. Postava se uglavnom mjenjala prema potrebama i zamislima dvojca koji je grupu i osnovao: Zorana Marinkovića i Gorana Marića . Bend je izgradio jak kultan status na sceni i njihovo ime se izgovara sa poštovanjem među fanovima ali i među muzičarima. Live nastupi Bjesova posebna su atrakcija za sve ljubitelje tvrdog rocka jer u sebi nose ogromnu dozu neočekivanih lucidnih obrta koji publiku često ostavljaju u šoku. Bjesovi su do danas objavili šest albuma, a najveći uspjeh grupe je bio drugi po redu (bezimeni) album.

Grupa ”Brkovi” iz Zagreba postoji od 2004. godine. Zasićeni promoviranjem tzv. ”narodne” muzike u medijima i uštogljenim podjelama glazbe na urbanu i neurbanu, petorica mladića pankerski orijentirani odlučuju svirati narodnjake na način na koji jedino znaju - žestoko i beskompromisno s ciljem konačnog oslobođenja od vladajuće malograđanštine koja ih pritišće. Trenutno su jedan od koncertno najzanimljivijih izvođača naše regije, a tri studijska i jedan tribute album mogu se skinuti besplatno s njihovog sitea www.brkovi.com.

ULAZNICE
Festivalske ulaznice do 1. srpnja: 440 kn
Festivalske ulaznice od 2. do. 6. srpnja: 550 kn
Jednodnevne ulaznice do 1. srpnja: 190 kn
Jednodnevne ulaznice od 2. Do 6. srpnja: 230 kn
Kamp: 200 kn

EXIT PAKETI: Festivalska ulaznica + prijevoz + smještaj: već od 757 kn
Više informacija na www.mytravel.hr

Prodaja ulaznica i kampa u Hrvatskoj završava u ponoć sa 06. na 07.07.

Službena prodajna mjesta:
• Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
• Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
• Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
• Dallas Shop Split, Narodni trg 14
• Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
• Dallas Shop Rovinj, Carera 72
• Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2
• AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova

Objavljeno 02.07.2013.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)