Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozornica za ljubitelje gitarističkog zvuka!

Pozornica za ljubitelje gitarističkog zvuka!Nova pozornica pod nazivom Riffs & Beats, nudi program u kojem se mogu pronaći svi oni koji vole riffove i beatove sa stavom. Žanrovi vezani uz gitaristički zvuk od punka, preko žestokog rocka, elektro beatova, pa sve do teškog metala naći će se u bogatom spektru nove pozornice.

Moonspell, Cockney Rejects, Brkovi, Lollobrigida, Bjesovi, DLM, Piknik, Pero Defformero, Kill Kenny, Hex, Vox Populi, Hype, E-Play, The Way Of Purity, Bombarder, Kolaps, Iskaz, Feud, Čovek Bez Sluha, kao i bendovi koji su odabrani na exitovom natječaju Play @ Exit: Against The Odds, Infernal Tenebra, Punished, Bomber, Deeper Down, Enjoy Sarma, Dark Sky i Tetrapank nastupaju na Riffs & Beatsu, a sve ce biti upotpunjeno specijalnim mračnim Vilindar Tribal Bellydance performanceom..

Moonspell, jedan je od vodećih Metal Goth Rock bendova današnjice. U karijeri dužoj od 2 desetljeća od teškog black metal underground pokreta stvorili su pravu armiju fanova i pronašli svoj put i u komercijalne mainstream krugove. Ovaj bend savršeno kombinira ekstremni metal zvuk sa starom školom darka i gotha, te na taj način svakim novim albumom privlači sve više i više publike, dok ih se stari tvrdokorni fanovi nikada nisu odrekli. Bend koji će uz Nick Cavea i Prong 14. srpnja na tvrđavi definitivno posjetiteljima pružiti nezaboravnu večer!

Cockney Rejects, pioniri oi-punk zvuka, nastali su 1979. godine, u londonskom East Endu. Braća Micky Geggus i Jeff Stinky Turner zajedno s Vinceom Riordanom i Andyem Scottom činili su prvu postavu koja je snimila EP “The Flares and Slippers” za nezavisnu etiketu “Small Wonder”. Veliki uspjeh koji je ta ploča doživjela izbacila je bend u prvi plan, a vrlo brzo major kuća EMI ponudila im je ugovor. Singl “I Am Not A Fool” nakon svega par dana dospio je do top lista, pa se za Cockney Rejects se vrlo brzo pročulo u cijeloj Europi. Usljedili su singlovi “Bad Man” a za njim i “Greatest Cockney Rip Off”, koji se popeo do visokog 21. mjesta što je bendu omogućilo pojavljivanje u poznatom TV showu Top Of The Pops. Pjesma “Oi, Oi, Oi” sa drugog albuma, zaslužna je što je street punk muzika nazvana jednostavno - Oi!

Grupa Bjesovi je od samog početka privukla pažnju neobičnom postavom s dva pjevača, brižljivo osmišljenim nastupima, prepoznatljivim i osobnim tekstovima, kao i grunge zvukom čiji su prirodni dio, i generacijski i idejno, tih ranih devedesetih bili i Bjesovi. Postava se uglavnom mjenjala prema potrebama i zamislima dvojca koji je grupu i osnovao: Zorana Marinkovića i Gorana Marića . Bend je izgradio jak kultan status na sceni i njihovo ime se izgovara sa poštovanjem među fanovima ali i među muzičarima. Live nastupi Bjesova posebna su atrakcija za sve ljubitelje tvrdog rocka jer u sebi nose ogromnu dozu neočekivanih lucidnih obrta koji publiku često ostavljaju u šoku. Bjesovi su do danas objavili šest albuma, a najveći uspjeh grupe je bio drugi po redu (bezimeni) album.

Grupa ”Brkovi” iz Zagreba postoji od 2004. godine. Zasićeni promoviranjem tzv. ”narodne” muzike u medijima i uštogljenim podjelama glazbe na urbanu i neurbanu, petorica mladića pankerski orijentirani odlučuju svirati narodnjake na način na koji jedino znaju - žestoko i beskompromisno s ciljem konačnog oslobođenja od vladajuće malograđanštine koja ih pritišće. Trenutno su jedan od koncertno najzanimljivijih izvođača naše regije, a tri studijska i jedan tribute album mogu se skinuti besplatno s njihovog sitea www.brkovi.com.

ULAZNICE
Festivalske ulaznice do 1. srpnja: 440 kn
Festivalske ulaznice od 2. do. 6. srpnja: 550 kn
Jednodnevne ulaznice do 1. srpnja: 190 kn
Jednodnevne ulaznice od 2. Do 6. srpnja: 230 kn
Kamp: 200 kn

EXIT PAKETI: Festivalska ulaznica + prijevoz + smještaj: već od 757 kn
Više informacija na www.mytravel.hr

Prodaja ulaznica i kampa u Hrvatskoj završava u ponoć sa 06. na 07.07.

Službena prodajna mjesta:
• Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
• Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
• Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
• Dallas Shop Split, Narodni trg 14
• Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
• Dallas Shop Rovinj, Carera 72
• Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2
• AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova

Objavljeno 02.07.2013.

Vremeplov

Hipotetska pitanja dobivaju hipotetske odgovore.
Joan Baez