Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

### predgrupa Punčkama u Tvornici

### predgrupa Punčkama u TvorniciSisački bend ### nastupit će kao predgrupa na koncertu Punčki u Velikom pogonu Tvornice kulture 18. travnja.

### je instrumentalni noise trio koji svoji rock na punk način grade u sjeni industrijskih dimnjaka i drveća Siska. Uspostavljaju doktrinu „do it yourself, do it simple“,pa se osim muzike izražavaju i kroz film, omote svojih izdanja, plakate i sitne nestašluke.

Okupivši se 2013. godine izdaju seriju kratkih EP-ova, „Ljestve“ i „Mulj“ koji su se našli i na limitiranoj DIY split kazeti s Punčkama te 2014. „Olovo“ na kojem dovode Naranču (Esc Life, Hemendex), Anju (Punčke) i Žunu (Hesperian Death Horse) kao goste na basu.

Do sada su nastupali u po klubovima u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Osijeku, Novom Sadu i Beogradu, a videoprodukcija im je među ostalima prikazivana u zagrebačkom MM Centru, dva puta premijerno, te u Art Kinu u Rijeci i na DORFu 2014.

Posljedni video za «300 naopakih križeva» snimljen u industrijskoj pustoši Siska, istaknut je među ostalima na Žutom titlu i Beehy.pe –u u izboru najzanimljivijih videa 2014, dok se EP „Olovo“ našao na nekoliko regionalnih top lista.

Nastup u Velikom pogonu Tvornice bit će prvi zagrebački solo koncert Punčki ove godine. U protekloj sezoni Lucija, Anja i Ruby pojavile su se na nekoliko izuzetnih događanja. Još je živo sjećanje na njihove nastupe prije Queens Of The Stone Age u Zagrebu i Ljubljani te prije Pipsa u Malom domu sportova. Između svega «ugurala» se i svirka na Gričevanju pred punim platoom Gradec.

Bend je početak 2015. proveo u studiju snimajući novi album koji će biti objavljen na jesen. Kao prvi singl 9. ožujka je izbačena pjesma «Ocean» koja spada u red najboljih radova Punčki, ali i među najubojitije rock singlove ove zime u nas.

Objavljeno 04.04.2015.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)