Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

### predgrupa Punčkama u Tvornici

### predgrupa Punčkama u TvorniciSisački bend ### nastupit će kao predgrupa na koncertu Punčki u Velikom pogonu Tvornice kulture 18. travnja.

### je instrumentalni noise trio koji svoji rock na punk način grade u sjeni industrijskih dimnjaka i drveća Siska. Uspostavljaju doktrinu „do it yourself, do it simple“,pa se osim muzike izražavaju i kroz film, omote svojih izdanja, plakate i sitne nestašluke.

Okupivši se 2013. godine izdaju seriju kratkih EP-ova, „Ljestve“ i „Mulj“ koji su se našli i na limitiranoj DIY split kazeti s Punčkama te 2014. „Olovo“ na kojem dovode Naranču (Esc Life, Hemendex), Anju (Punčke) i Žunu (Hesperian Death Horse) kao goste na basu.

Do sada su nastupali u po klubovima u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Osijeku, Novom Sadu i Beogradu, a videoprodukcija im je među ostalima prikazivana u zagrebačkom MM Centru, dva puta premijerno, te u Art Kinu u Rijeci i na DORFu 2014.

Posljedni video za «300 naopakih križeva» snimljen u industrijskoj pustoši Siska, istaknut je među ostalima na Žutom titlu i Beehy.pe –u u izboru najzanimljivijih videa 2014, dok se EP „Olovo“ našao na nekoliko regionalnih top lista.

Nastup u Velikom pogonu Tvornice bit će prvi zagrebački solo koncert Punčki ove godine. U protekloj sezoni Lucija, Anja i Ruby pojavile su se na nekoliko izuzetnih događanja. Još je živo sjećanje na njihove nastupe prije Queens Of The Stone Age u Zagrebu i Ljubljani te prije Pipsa u Malom domu sportova. Između svega «ugurala» se i svirka na Gričevanju pred punim platoom Gradec.

Bend je početak 2015. proveo u studiju snimajući novi album koji će biti objavljen na jesen. Kao prvi singl 9. ožujka je izbačena pjesma «Ocean» koja spada u red najboljih radova Punčki, ali i među najubojitije rock singlove ove zime u nas.

Objavljeno 04.04.2015.

Vremeplov

Nekad se govorilo da u našoj kinematografiji imamo slabe scenariste i osrednje redatelje, ali tvrdim da je to velika zabluda - imamo sve veći broj slabih glumaca, koji su raspršeni, koji moraju sinhronizirati banane u reklamama ili pak skaču iz sapunice u sapunicu.
Aldo Paquola, riječki filmski kritičar i publicist