Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pregled hrvatske i regionalne reggae scene

Pregled hrvatske i regionalne reggae scenePrije koncerta Šomazguna u zagrebačkom KSET-u 8. prosinca od 20-21h održat će se izložba pod nazivom: Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju.

Izložbu organizira Reggae hr portal, a plesno ćete se zagrijati za koncert uz najbolje hitove domaćeg reggaea po izboru Damjana Morella uz podršku projekta VibraBox. Izložba je posvećena nedavno preminulom fotografu i velikom prijatelju regionalne reggae scene, Aleksandru Mujčinoviću.

Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju obuhvaćakratke snimke s koncerata, festivala i klupskih večeri koji su se održali unazad osam godina na našem području. Izložbu je dodatno začinio dizajn Gorana Den Popović akoji prikazuje film s temom kako je domaća reggae prošlost stvorila našu reggae kulturu u sadašnjosti.
Na izložbu je moguće ući isključivo uz ulaznicu za koncert Šomazguna.

Osvijestite važnost kupovanja ulaznica i tim putem budite podrška glazbenicima i platformama koje omogućuju umjetnicima njihov razvoj i kontinuitet.

Svoju kartu po cijeni od 30 kn za koncertnu uživanciju i izložbu nabavite na šanku KSET-a (Unska 3) ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 40 kuna.

Izložba je realizirana uz podršku banjalučkog DKC Incela.

ViBRa BoX je elektronički uređaj s kojeg se emitira glazba domaćih, kvalitetnih autora kojih nema u mainstream medijima. Na taj način dobiva se nova prilika za promociju glazbe i komunikaciju s publikom.

Objavljeno 08.12.2016.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer