Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Preminuo Ray Thomas

Preminuo Ray ThomasRay Thomas flautist, pjevač i osnivač skupine Moody Blues preminuo je prošli četvrtak u dobi od 76 godina.

Thomasova izdavačka kuća Esoteric Recordings/Cherry Red Records potvrdila je na Facebooku da je Thomas iznenada preminuo u svom domu u Surreyu, u Engleskoj. Uzrok smrti nije objavljen.

„Potpuno smo šokirani njegovim iznenadnim odlaskom i jako će nam nedostajati njegova toplina, humor i dobrota.“ napisali su . „Bila je privilegija poznavati ga i raditi s njim. U ovom tužnom periodu naše su misli s njegovom obitelji i njegovom ženom Lee.

Javio se i John Lodge, basist Moody Bluesa: „Ray i ja smo bili na ovom čarobnom putovanju kroz život od 14 godine... dva klinca iz Birmingham koja su posegla za zvijezdama... i uspjela zajedno. El Riot uvijek ćeš biti uz mene.“

Thomas i Lodge zajedno su svirali u bendu El Riot and the Rebels u ranim šezdestima prošlog stoljeća. Nakon raspada benda 1964. godine Thomas i klavijaturist Mike Pinder osnivaju Moody Blues. Nakon nekoliko izmjena članova bend počinje svirati s poznatom postavom koju čine Thomas, Pinder , bubnjar Graeme Edge, gitarist Justin Hayward i basist John Lodge.

Nakon vrlo uspješne karijere, Thomas se 2002. Godine zbog zdravstvenih problema povukao iz benda. Tek 2013.godine je otkrio kako je imao neoperabilan rak prostate.

Objavljeno 09.01.2018.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com