Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Preslušajte novog Cohena!

Preslušajte novog Cohena!Na preslušavanju je novi album Leonarda Cohena...

Na novom studijskom albumu ”Popular Problems” (Columbia/Menart), glas Leonarda Cohena zvuči kao nikada prije, čuje se prisutnost i potreba da se uzdigne iz dubine srca. Album je najavljen singlom ”Almost Like The Blues”.

”Popular Problems” je Cohenov 13. studijski album i bit će objavljen 23. rujna, dva dana nakon njegovog osamdesetog rođendana.

U suradnji s koautorom i producentom Patrickom Leonardom (poznat po suradnji s Madonnom i Eltonom Johnom), stvoreno je remek djelo glazbene legende koja ima uvijek svježu maštu i čije pjesme nastavljaju očaravati i nove slušatelje i odane obožavatelje.

’’Leonard Cohen je opet razbio glazbene granice s novom kreativnom inspiracijom. Ovih devet novih pjesama je uzvišeno i inovativno s jedinstvenim duhom. Apsolutno smo oduševljeni i počašćeni što slavimo s njim ovu prekretnicu’.’ - rekao je Rob Stringer, CEO Columbia Records.

Za Rolling Stone magazine progovorio je i o radu na pjesmama. Najviše se kaže mučio s ”Born In Chains”. Priznao je da su neke pjesme nastajale brzo, a neke dugo, što zbog perfekcionizma, ali i zbog lijenosti. Neke je snimio i u svom kućnom studiju.

Popular Problems popis pjesama:
1. Slow
2. Almost Like The Blues
3. Samson In New Orleans
4. A Street
5. Did I Ever Love You
6. My Oh My
7. Nevermind
8. Born In Chains
9. You Got Me Singing

Cohen je u svojoj karijeri prodao više od 23 milijuna albuma, objavio je 12 knjiga. U Rock & Roll Hall of Fame primljen je 2008. godine.

Objavljeno 20.09.2014.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby