Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prodano pola kapaciteta Arene za Balaševićev koncert

Prodano pola kapaciteta Arene za Balaševićev koncertPosljednji koncert Đorđa Balaševića u pulskom amfiteatru dogodio se prije pet godina i bio je rasprodan.

Čini se da će se povijest ponoviti i 4. kolovoza 2016., jer reakcije publike u samo 2 tjedna prodaje donose vijest da je mjesec dana prije koncerta već pola namijenjenog kapaciteta Arene prodano.

Iznova se potvrđuje da je Balašević izniman kantautor na ovim prostorima, a najavljuje da se u Areni može očekivati spektakl, gdje će osim standardnih emocija i Đoletovog humora biti uključeni i - mjesec, zvijezde, muzika - novi program, napravljen posebno za ovaj koncert i za uspomene koje će publika nositi s njega. Pozitivna energija i sigurne, blažene harmonije Balaševićevih pjesama, povest će prisutne u Areni na putovanje koju će posjetitelji dugo pamtiti.

Seriju svojih koncerata zadnjih godina Balašević naziva ’’Pa, tamburama mangupi prepreče put’’, a za koncert u Areni dodan mu je slogan ’’Na stanici u Puli...’’ iz pjesme ’’Oprosti mi, Katrin’’.

Ulaznice po jedinstvenoj cijeni od 160 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i Tisak media centara, te online

U Istri se ulaznice mogu kupiti također i u Foto Studiju Edi u Poreču, Frizerskom salonu AS u Pazinu, Rock Caffeu Labin, Tur. agenciji Birikina u Rovinju te u tur. agenciji Gabi Travel u Umagu.

Objavljeno 08.07.2016.

Vremeplov

Svatko može napraviti nešto loše ali rijetki mogu nešto stvarno dobro.
Paul Simon