Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Profesor Rambo u Društvu arhitekata

Profesor Rambo u Društvu arhitekataVeć najava Rambovog nastupa u Saxu izazvala je veliku pozornost javnosti, a sad najavljujemo još jedan koncerti predavanje koje održati u petak.

Svirka u Saxu održat će se u četvrtak, 31.01. Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici, a više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr. Vrata Saxa otvorit će se u 22 sata.

U petak, 01.02. svjetski megacar održat će u Društvu arhitekata Zagreba predavanje na temu “Od pećine do nebodera, pa opet do pećine”. Predavanje počinje u 15:30, a društvo se nalazi na Trgu Bana Jelačića 3.

Odmah po predavanju Rambo odlazi u Bjelovar u klub jednostavno nazvan Klub na njegov prvi nastup u tom gradu. Ulaznice su već u pretprodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn.

Objavljeno 31.01.2013.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com