Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Program ”Zagorje Blues Etno Festivala # 4”

Program ”Zagorje Blues Etno Festivala # 4”Četvrto izdanje Zagorje Blues Etno Festivala održat će se kroz 6 termina od 27.10. do 17.11.2017. diljem Krapinsko-zagorske županije.

petak 27.10. - Koncert, Muzej Žitnica SV. KRIŽ ZAČRETJE, 19h
ZBEF će biti otvoren 27.10. u Muzeju Žitnica, Sv. Križ Začretje. U sklopu koncerta nastupit će dvije glazbene formacije, gosti iz Slovačke Luboš Bena (gitara, bubanj) i Peter ”Bonzo” Radvanyi (vokal, gitara) te podravski blueser Miroslav Evačić Traveling Band.

subota 28.10. - Predstava, Muzej Radboa RADOBOJ, 18h
Sljedeći dan festival putuje u Radoboj u novootvoreni muzej Radboa gdje će svoju glazbenu predstavu ’’Kajbare - zaglazbancije i politikancije’’ izvesti Mladen Medak - Gaga iz Bjelovara.

ponedjeljak 06.11. - Radionica, Zelena dvorana ZABOK, 11h
Radionica usne harmonike, iako otvorena za javnost, ove je godine namijenjena prvenstveno članovima Društva multiple skleroze KZŽ i njihovim obiteljima. Njemačka tvornica instrumenata Hohner osigurala je besplatne usne harmonike koje će biti podijeljene polaznicima radionice koja će se održati u zabočkoj Zelenoj dvorani. Voditelj: Tomislav Goluban.

srijeda 08.11. - Radionica, Kulturni centar KLANJEC, 19h
Bubnjar sastava ”Zabranjeno pušenje” Boris Trajkov, svoje će dugogodišnje glazbeno iskustvo s edukativnom notom prezentirati u Kulturnom centru Klanjec. Druženje s ovim glazbenikom i vrhunskim pedagogog namijenjeno je svim uzrastima, a obuhvatit će prezentaciju raznih vrsta udaraljki te zanimljive priče o mističnim iskustvima bubnjanja i plesanja sjevernoameričkih indijanaca.

četvrtak 16.11. - Koncert, City Caffe ZABOK, 20h
Koncertna aktivnost domaćih blues sastava uz gostovanje najboljeg gitariste među skijašima održat će se u zabočkom City Caffe-u. Zagrebački Be Ha Ve predstavit će svoj aktualni album ”One Of These Days”, a Ivica Kostelić svirat će i pjevati uz pratnju benda Tomislava Golubana.

petak 17.11. - Koncert, Punkt Beer House MOKRICE, 21h
Punkt Beer House u Mokricama bit će domaćin posljednjeg dana 4. ZBEF-a. Za veselu atmosferu pobrinut će se vrhunski riječki glazbenici koji djeluju u sastavu Jed Becker’s Group.

Ulaz na sve programe je besplatan.

Objavljeno 26.10.2017.

Vremeplov

Uvijek koristim istu gitaru. Kupio sam je prije mnogo godina za devet funti. Još uvijek ima iste žice…
Brian Eno