Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija albuma “No Room For Us”

Promocija albuma “No Room For Us” Lovely Quinces, mlada splitska kantautorica, održat će koncertnu promociju svog prvog EP-a “No Room For Us” u Malom pogonu Tvornice kulture u četvrtak, 28.11.2013.

Lovely Quinces, pravim imenom Dunja Ercegović, u rekordnom roku osvojila je domaću publiku i medije, a sad je na najboljem putu da isto učini i mnogim državama van naše regije.

“No Room For Us” sadrži, dakako, samo djelić Dunjinog repertoara, ukupno pet pjesama, ali pametno odabranih i snimljenih tako da sadrže esenciju njezinih live nastupa na kojima osvaja glasom, spontanošću i glazbom koja zvuči kao da nije iz ovih krajeva.

“Perjanica hrvatskog kantautorskog izričaja”, “jedna od globalno najrazumljivijih glazbenica stasalih ovdje u proteklih deset godina”, “upute su možda jednostavne, ali ne završi svaki recept s ovako odličnim rezultatom” samo su neki od hvalospjeva upućenih Dunji uz napomene da “ovu kantautoricu morate čuti” i da nije teško zamisliti da njezine pjesme “pjeva netko poput Zooey Deschanel u kakvom srcedrapajućem indie filmu”.

Ogroman hype koji je prati u domaćem undergroundu polako se prelijeva van granica Lijepe naše. Samo u listopadu Dunja je nastupila prvo u Beču i Cagliariju, a zatim se uputila i preko oceana, u Kanadu i SAD. Prvi nastup održan je u Chicagu, nakon kojeg je slijedio New York jučer, a od danas do subote predstoji joj čak pet koncerata u Torontu na tamošnjem Indie Weeku.

Po povratku u Hrvatsku nastupit će u novootvorenom riječkom Klubu 16. studenog te u Malom pogonu Tvornice kulture. Svirka u Tvornici bit će njezin jedini nastup u Zagrebu do kraja godine.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 20 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 25 kn za ulaz.

Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture i sistem Entria (www.entrio.hr).

Koncert Lovely Quinces organizira Tvornica kulture.
Objavljeno 25.10.2013.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare