Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija box seta grupe S.A.R.S. u Zagrebu

Promocija box seta grupe S.A.R.S. u ZagrebuPromocija S.A.R.S. box seta otvorena je za sve zainteresovane fanove, prijatelje, novinare i održat se u subotu, 30.06. od 12.30 do 13.30 sati u Dancing Bear Shopu, Gundulićeva 7.

Članovi benda Žarko, Sanja, Aleksandar, Boris, Nenad, Tihomir i Nebojša će se družiti spublikom i fanovima potpisivati diskove.

Povod za okupljanje je nedavno objavljeni box set u izdanju MascomRecords s pet najpoznatijih albuma S.A.R.S.-a: „Perspektiva“, „Kuća časti“, „Ikone pop kulture“, „Proleće“ i „Poslednji album”.ž

Nedavno je ovaj bend, u izdanju MascomRecordsa iz Beograda, objavio box set koji sadrži pet najpoznatijih albuma: „Perspektiva“, „Kuća časti“, „Ikone pop kulture“, „Proleće“ i „Poslednji album“.Ukupno 47 pjesama, koliko ih sadrži ovaj box set,svjedoči o vrijednom radu i ozbiljnoj posvećenosti članova grupe projektu zvanom S.A.R.S.

Frontmen benda, Žarko Kovačević, tada je izjavio da mu je izuzetno drago što su neke numere napokon, poslije mnogo godina, dobile svoja fizička izdanja kao i što fanovi svoje omiljene pesme, poput „Perspektive“ ili „Lutke“, konačno mogu poslušati u kvalitetnijem formatu.

Ovaj box set, kao i impozantna brojka od oko 600 održanih koncerata, najbolje svjedoče o tome da nisu bili u pravu oni koji su se pribojavali da bi, nakon buma koji je izazvala pesma “Buđav lebac”, S.A.R.S. mogao da ostane “one hit wonder”. Upravo suprotno. Nakon više od deset godina, s pravom možemo reći da je S.A.R.S. izrastao u jedinstven fenomen domaćei regionalne muzičke scene, te da je svojim hitovima, dobrom energijom,kao i iskrenim i autrentičnim pristupom muzici, obilježio cijelu jednu epohu.

Neki od albuma u box setu su napokon, poslije mnogo godina, dobili svoje fizičko izdanje i fanovi konačno mogu da poslušati svoje omiljene pjesme, poput „Perspektive“ ili „Lutke“ u kvalitetnom formatu.

Box set je dostupan na CD-u i svim muzičkim digitalnim servisima.

S.A.R.S. je spreman za bogatokoncertnoljetoipublika u Hrvatskojćeihmoćičuti u Đurđevcu na Picokijadi 01.07., Medulinu na Adria Summer Festivalu 20.07. i u Varaždinu na Špancirfestu.

Objavljeno 28.06.2018.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)