Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija & trostruki koncert: ’Ajme & Majko’

Promocija & trostruki koncert: ’Ajme & Majko’ Sljedeći četvrtak 21.11. s početkom u 20 sati u Vintage Industrial Baru održat će se zagrebačka promocija knjige ’Ajme & Majko’: 20 godina Art & Music Festivala.

O legendarnom festivalu, prvi put održanom u Puli u ratnom kolovozu 1993., govorit će urednik knjige i jedan od organizatora Branimir Slijepčević; novinari, glazbeni kritičari i glazbeni urednici te žiri tijela Art & Musica Ante Perković i Dubravko Jagatić; glazbeni kritičar, autor jednog od tekstova u knjizi te osnivač i urednik glazbenog portala Ravno do dna Zoran Stajčić; ilustrator A&M plakata i jedan od članova benda Kiper Krešimir Certić Mish te gosti iznenađenja. Knjiga ’Ajme & Majko’ je otvoreni sef u kojme se nalazi vrijedno blago koje je nosilo nekoliko generacija mladih zaljubljenih u alternativnu glazbu, umjetnost i općenito alter scenu; to je opežna zbirka fotografija, ilustracija, novinarskih članaka, izvještaja, dnevničkih zapisa, intervjua, naručenih tekstova, ali i kompletan popis svih natjecatelja, pobjednika, revijalnih nastupa i art segmenata.

Nakon promocije, s početkom u 22 sata, kako i dolikuje jednom takvom događaju koncerte će održati tri zapažena imena domaće i regionalne scene koja su svojevremno nastupala na Art & Musicu.

ONE PIECE PUZZLE beskompromisni riječki bend, pobjednik 10. izdanja Festivala (2006.) i vlasnik jednog od najhvaljenijih hrvatskih debi albuma ’’13 zlatnih hitova’’.

MULTIETNIČKA ATRAKCIJA opasno žestoki dvojac koji stiže iz Beograda i koji je glavnu nagradnu Art & Musica odnio 2009. godin. Multietničku atrakciju čine multiinstrumentalist Nemanja Kojić – Kojot (poznat i kao pjevač Eyesburna) i bubnjar Osman Ahmed.

DIKOBRAZ ili Dik o’ braz su ponovno okupljeni samoborski veterani i pobjednici 2. Art & Musica održanog 1994. godine.

Za posjetitelje promocije knjige ’’Ajme & majko – Art & Music Festival 1993.-2013.’’ bit’ će to ujedno i prilika da je nabave po povoljnoj cijeni.

Objavljeno 19.11.2013.

Vremeplov

KUD Idijoti nekad i sada? Danas su nam honorari veći i u bekstejdžu ima više piva...
Sale Veruda (KUD Idijoti)