Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija & trostruki koncert: ’Ajme & Majko’

Promocija & trostruki koncert: ’Ajme & Majko’ Sljedeći četvrtak 21.11. s početkom u 20 sati u Vintage Industrial Baru održat će se zagrebačka promocija knjige ’Ajme & Majko’: 20 godina Art & Music Festivala.

O legendarnom festivalu, prvi put održanom u Puli u ratnom kolovozu 1993., govorit će urednik knjige i jedan od organizatora Branimir Slijepčević; novinari, glazbeni kritičari i glazbeni urednici te žiri tijela Art & Musica Ante Perković i Dubravko Jagatić; glazbeni kritičar, autor jednog od tekstova u knjizi te osnivač i urednik glazbenog portala Ravno do dna Zoran Stajčić; ilustrator A&M plakata i jedan od članova benda Kiper Krešimir Certić Mish te gosti iznenađenja. Knjiga ’Ajme & Majko’ je otvoreni sef u kojme se nalazi vrijedno blago koje je nosilo nekoliko generacija mladih zaljubljenih u alternativnu glazbu, umjetnost i općenito alter scenu; to je opežna zbirka fotografija, ilustracija, novinarskih članaka, izvještaja, dnevničkih zapisa, intervjua, naručenih tekstova, ali i kompletan popis svih natjecatelja, pobjednika, revijalnih nastupa i art segmenata.

Nakon promocije, s početkom u 22 sata, kako i dolikuje jednom takvom događaju koncerte će održati tri zapažena imena domaće i regionalne scene koja su svojevremno nastupala na Art & Musicu.

ONE PIECE PUZZLE beskompromisni riječki bend, pobjednik 10. izdanja Festivala (2006.) i vlasnik jednog od najhvaljenijih hrvatskih debi albuma ’’13 zlatnih hitova’’.

MULTIETNIČKA ATRAKCIJA opasno žestoki dvojac koji stiže iz Beograda i koji je glavnu nagradnu Art & Musica odnio 2009. godin. Multietničku atrakciju čine multiinstrumentalist Nemanja Kojić – Kojot (poznat i kao pjevač Eyesburna) i bubnjar Osman Ahmed.

DIKOBRAZ ili Dik o’ braz su ponovno okupljeni samoborski veterani i pobjednici 2. Art & Musica održanog 1994. godine.

Za posjetitelje promocije knjige ’’Ajme & majko – Art & Music Festival 1993.-2013.’’ bit’ će to ujedno i prilika da je nabave po povoljnoj cijeni.

Objavljeno 19.11.2013.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash