Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi dan proljeća uz Kawasaki

Prvi dan proljeća uz KawasakiKawasaki 3p formacija uspjela je prošlog mjeseca u samo pet dana rasprodati Mali pogon Tvornice Kulture gdje su omađijali 300-injak prisutnih svjedoka da zajedno s njima iz petnih žila udare po pjesmama s, isto tako, tek pet dana starog albuma ’Goli zbog pasa’.

Ekipa na koncertu je bila energična, neki su bili goli do pasa, a mediji su na koncert i novoizašli album pozitivno klimali glavama... Rezime cijele priče bio je ’dajte nam još’!. Novi datum dodan je u startu, rezerviran je prvi dan proljeća, subota 21. ožujak, Veliki pogon.

Ulaznice za koncert 21.03. u Velikom pogonu možete nabaviti u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), Dirty Old shopu te u Rockmarku (Berislavićeva 13). Cijena ulaznice u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 80 kn.

Dok je koncert u Malom pogonu bio organiziran za svega 200-injak fanova i uzvanike iz glazbenih medije kojima je tom prigodom premijerno koncertno predsavljeno svih 13 pjesama s albuma, koncert u Velikom pogonu zagrlit će sva tri do sad objavljena izdanja Kawasaki 3p-a i hitove koje su ta izdanja ispucala van: ’Mupov-ska’, ’Puta madre’, ’Ni da ni ne’, ’Mate Parlov’, ’Anđelko’, ’Niskarastaman’, ’Antonija’, ’Snifa san glu’, ’Kak si? Pa tak’’, ’3Problema’, ’Šatro’, ’Lovac’, ’Sjekirom u glavu’, ’Kristin’, ’Pusica’...

Paralelno s trijumfom koncerta u Malom pogonu, još uvijek zelen, ’Goli zbog pasa’ slovi za jedan od najhvaljenijih albuma objavljenih u posljednje vrijeme na ovim prostorima; već četvrti tjedan zaredom caruje na vrhu službene liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj .

Video ’3problema’ nalazi se na četvrtoj poziciji MTV-jeve ljestvice, te mu na linku možete glas pa ’malo skoči’ i do bolje pozicije, a singl slušajte na Hrvatskom radiju 1. program u emisiji ’Top 20’
U subotu 21.03. svakako skočite do Tvornice i malo se rastočite!

Objavljeno 13.03.2015.

Vremeplov

Biti u Fleetwood Macu je kao biti na stalnoj grupnoj terapiji.
Mick Fleetwood