Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Punk Rock Holiday u Tolminu!

Punk Rock Holiday u Tolminu!Nakon prošlogodišnjeg prvog Punk Rock Holiday festivala na kojem su nastupili jedni od največih punk rock imena poput NOFX i Bad Religion pred više od 5000 posjetioca nam ove godine oranizator ponovo priređuje veliku punk rock feštu koja će se održati od 15. do 18. 08.2012. u prekrasnom slovenskom parku prirode u Tolminu gdje se već godinama održava Metal Camp, na ušću rijeke Soće u rijeku Tolminku, tako da je ovaj festival i zbog toga s pravom nazvan Punk Rock Holiday.

Lokacija Punk Rock Holiday festivala kao i prošle godine očekuju se gosti iz cijele regije, pored gostiju iz Slovenije i gosti iz Hrvatske, Austrije, Italije, kao i drugih Europskih zemalja. U sklopu festivala se nalazi besplatan kamp, te mogučnost kupanja, zabavljanja i odmaranja u prekrasnom prirodnom okolišu.

Ove godine će na dvije pozornice nastupiti četrdesetišest grupa , među kojima i poznati američki punkeri Good Riddance, uvjek zabavni, legendarni britanci Toy Dolls, američke punk legende Adolescents, hc punk legende 7 Seconds i Sick Of It All. Predstavnici mlađe hc scene Terror i Deez Nuts, politički angažirani punkeri Anti Flag i Boysetfire, melodični MxPx.

Za potpunu zabavu će se pobrinuti irish punk band Happy Ol’ McWeasel i jedne od najboljih ska grupa svih vremena The Slackers i The Locos. Nastupiti će i Duncan Redmonds, Debeli precjednik, Death by Stereo, Off With Their Heads, Pipes And Pins, A Wilhelm Scream i još mnogi bendovi. Legendarni punkeri The Toy Dolls.

Za detaljni popis bendova, raspored sviranja bendova i svih ostalih informacije posjetite web stranicu www.punkrockholiday.com.

Cijena dnevne ulaznice iznosi 32 Eura, vikend ulaznice 45Eura, a festivalske 69 Eura i možete ih nabaviti na prodajnim mjestima Eventima (popis prodajnih mjesta potražite na www.eventim.hr ).

Posebene pakete (ulaznice + majica ili 5 + 1) možete kupiti preko oficialne stranice festivala.

Pored toga možete ulaznice kupiti i u shopovima Madness u Trubarjevoj 6 u Ljubljani i Gradbenikove Brigade 33 u Novoj Gorici i Drty Ols Shopu, Tratinska 22 u Zagrebu

Objavljeno 30.07.2012.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich