Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Punk Rock Holiday u Tolminu!

Punk Rock Holiday u Tolminu!Nakon prošlogodišnjeg prvog Punk Rock Holiday festivala na kojem su nastupili jedni od največih punk rock imena poput NOFX i Bad Religion pred više od 5000 posjetioca nam ove godine oranizator ponovo priređuje veliku punk rock feštu koja će se održati od 15. do 18. 08.2012. u prekrasnom slovenskom parku prirode u Tolminu gdje se već godinama održava Metal Camp, na ušću rijeke Soće u rijeku Tolminku, tako da je ovaj festival i zbog toga s pravom nazvan Punk Rock Holiday.

Lokacija Punk Rock Holiday festivala kao i prošle godine očekuju se gosti iz cijele regije, pored gostiju iz Slovenije i gosti iz Hrvatske, Austrije, Italije, kao i drugih Europskih zemalja. U sklopu festivala se nalazi besplatan kamp, te mogučnost kupanja, zabavljanja i odmaranja u prekrasnom prirodnom okolišu.

Ove godine će na dvije pozornice nastupiti četrdesetišest grupa , među kojima i poznati američki punkeri Good Riddance, uvjek zabavni, legendarni britanci Toy Dolls, američke punk legende Adolescents, hc punk legende 7 Seconds i Sick Of It All. Predstavnici mlađe hc scene Terror i Deez Nuts, politički angažirani punkeri Anti Flag i Boysetfire, melodični MxPx.

Za potpunu zabavu će se pobrinuti irish punk band Happy Ol’ McWeasel i jedne od najboljih ska grupa svih vremena The Slackers i The Locos. Nastupiti će i Duncan Redmonds, Debeli precjednik, Death by Stereo, Off With Their Heads, Pipes And Pins, A Wilhelm Scream i još mnogi bendovi. Legendarni punkeri The Toy Dolls.

Za detaljni popis bendova, raspored sviranja bendova i svih ostalih informacije posjetite web stranicu www.punkrockholiday.com.

Cijena dnevne ulaznice iznosi 32 Eura, vikend ulaznice 45Eura, a festivalske 69 Eura i možete ih nabaviti na prodajnim mjestima Eventima (popis prodajnih mjesta potražite na www.eventim.hr ).

Posebene pakete (ulaznice + majica ili 5 + 1) možete kupiti preko oficialne stranice festivala.

Pored toga možete ulaznice kupiti i u shopovima Madness u Trubarjevoj 6 u Ljubljani i Gradbenikove Brigade 33 u Novoj Gorici i Drty Ols Shopu, Tratinska 22 u Zagrebu

Objavljeno 30.07.2012.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain