Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Radiohead news

Radiohead newsČlanovi britanske rock grupe Radiohead trenutno rade na solo projektima i uživaju u stanci od službenih dužnosti u bendu nakon završetka turneje povodom zadnjeg albuma ”The King Of Limbs’’, no John Greenwood je u razgovoru za BBC-jevu radio emisiju kazao da se bend u studio vraća u rujnu te da će ”svirati i vježbati te vidjeti kako sve to skupa zvuči”.

Ovi komentari povezani su s onim što je Greenwood rekao u drugom intervjuu ranije ove godine o pregrupiranju benda ovog ljeta kako bi razmotrili sljedeći album. Tada je rekao da će ”sporo kretajuća životinja” dobiti život u idućim mjesecima.

Ranije ove godine Jonnyjev brat Colin Greenwood rekao je kako Radioheadovi planovi za novi album ”vise u zraku” pošto su članovi benda zauzeti s projektima koje imaju sa strane.

”Thom se upravo vratio s turneje s Atoms For Peace i trenutno uživa. Žao mi je što govorim neodređeno, no trenutno idemo polako. Uživamo što smo doma i izlazimo”, rekao je tada Greenwood upitan o trenutnim aktivnostima u bendu.

Objavljeno 04.08.2014.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)