Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rambo priprema novi album

Rambo priprema novi albumZagrebački klub Sax ovo će četvrtka, 15.05., ugostiti Ramba Amadeusa, jednog od najinovativnijih glazbenika s ovih prostora.

Nakon što je održao dva rasprodana koncerta na istom mjestu prošle godine, kritičar turbo folka i nacionalizma te majstor satiričnih tekstova, Rambo Amadeus, vraća se u Sax i obećava još jedno intergalaktičko gostovanje. I na ovom putovanju bogatim glazbenim repertoarom, Antonija Pušića prati dvojac Two Winnetous, a pridružit će im se i gost na sintisajzeru koji nastupa pod umjetničkim imenom Chinga Chgook.

Genijalni um Ramba Amadeusa ne miruje, te je u pripremi prvi interaktivni album na ovim prostorima ”Polufabrikati” koji bi svjetlo dana trebao ugledati u listopadu ove godine. Prije toga Rambo će okupiti prvih pet albuma u izdanju ”Six pack”, a izdanje se očekuje do kraja mjeseca.

Rambo Amadeus se na sceni pojavio, sada već davne 1988. godine, a u naslijeđe je već ostavio prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samo urbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“, „Turbofolk“, „Dik tu kava“, „Rano za početak, prekasno za kraj“.

Uz te klasike, na zagrebačkom koncertu će izvesti i neke nove stvari. Među njima su i singlovi ”E moj Rambo, ostara se”, ”O’ruk, sad ga lomi”, ”Privatizovat” i ”Muzika”. Ti singlovi će se pak naći na sasvim novom albumu, koji ima radni naslov ”Chinga Chgook, pretpretposlednji Mohikanac”.Antonije Pušić je čovjek digitalnog uma i srodne analogne duše, a sebe predstavlja kao glazbenika, pjesnika i medijskog manipulanta. Uvijek je na strani pravde i održivog razvoja, analitičan, precizan i dosljedan u svemu što radi, duhom se bori protiv zloduha, a najozbiljniji je kada pjeva kao da se šali. Tada postaje Rambo Amadeus, virtuozni gitarist u odličnom bendu i frontman vlastitih revolucionarnih ideja.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna na blagajni Saxa, a na dan koncerta će iznositi 90 kuna.

Početak koncerta je u 23:00.


Objavljeno 13.05.2014.

Vremeplov

Čovjek određuje kvalitetu prema nekom svom afinitetu.
Cane (Partibrejkersi) intervju za RiRock.com