Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rammstein ponovo u Beogradu

Rammstein ponovo u BeograduS potpuno novom produkcijom i izgledom pozornice kao i novim Rammstein Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl Rammsteina je olujno i snažno ponovno rođenje.

Rammstein postoji još od 1994. godine, I od svog početka nastupaju u istom sastavu: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature).

Njihova karijera obilježena je brojnim kontroverzama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima ”ekscentričnih” performansa, našli u nevolji.

Ali istina je samo jedna - Rammstein je usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu. ”A oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti” - izjavio je u jednom intervjuu frontmen benda Till Linderman.

Rammstein će u Kombank Areni nastupiti 28.04. 2013. Ulaznice po cijenama od 35e, 36e, 40e, 49e, 55e i 59e u prodaji su na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, ”Ušće” Šoping centra kao i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Objavljeno 16.04.2013.

Povezani članci

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris