Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rasprodanim koncertom na Gradecu, Rundek započeo turneju!

Rasprodanim koncertom na Gradecu, Rundek započeo turneju!Rundek Cargo Trio je godinu dana od izlaska albuma,preksinoć u Zagrebu izveo „Mostove“ prošaravši ih s nizom Rundekovih veličanstvenih pjesama za sve generacije.

Ma koliko god to izlizano zvučalo, upravo su se ”sve te generacije” sinoć okupile na platou Gradec kako bi pod zvjezdanim nebom i predivnim pogledom na grad, slušale Isabel, Dušana Vranića i Darka Rundeka uživo.

Lokacija koncerta koji je bio rasprodan pokazala se idealnom za ovakvu glazbenu priču. Koncert je otvoren pjesmom „Tranzit“ s Rundekovog albuma „Apokalipso“ iz 1996. Tijekom dvosatnog nastupa, uslijedile su „Džaba“, „Indijska“, „Don Juan“, „Ima ih“ i mnoge druge s aktualnog albuma, ali i neke starijepjesme.

Na prve taktove pjesme „Ruke“, prolomio se pljesak oduševljenja, a onda je uslijedila „Uzalud pitaš“ koja je sve posjetitelje natjerala da ustanu i zaplešu u zaraznom ritmu vječnog hita.

Prije nastupa Trija, publiku je zabavljao fenomenalni mladi bend Porto Morto, a svi posjetitelji koncerta Rundek Cargo Trija mogli su besplatno posjetiti i tri aktualne izložbe u Galeriji Klovićevi dvori.

Bio je ovo ujedno posljednji solistički nastup Rundek Cargo Trija u Zagrebu do kraja godine. Svi oni koji jučer nisu uspjeli doći do svoje ulaznice, Trio mogu uhvatit tijekom ljeta u nekim od sljedećih gradova: Pariz, Novi Sad, Veliki Tabor, Čakovec, Pula (Film festival), Zlatibor,
poluotok Sveti Petar, Sinj, Kotor, Ivanjica.

Ovo nisu svi gradovi koje će Trio tijekom ljeta posjetiti. Njegov managament je u pregovorima oko još nekih lokacija, među ostalima Dubrovnik i Ugljan

Objavljeno 01.07.2016.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)