Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rasprodano 88% smještajnog kapaciteta za ovogodišnji Sea Star Festival!

Rasprodano 88% smještajnog kapaciteta za ovogodišnji Sea Star Festival!Ogroman interes za Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon dvogodišnje pauze, u Umag će 27. i 28. svibnja dovesti na desetine tisuća fanova iz više od 40 zemalja svijeta, a uz navalu na ulaznice ogromna je potražnja za smještajem u gradu i okolici.

Prema informacijama na Booking.com-u za ovogodišnje izdanje festivala rasprodano je već 88% smještajnih kapaciteta. Organizacijski tim potrudio se, kroz svoju turističku agenciju EXIT Trip, osigurati dodatne smještajne jedinice koje se mogu rezervirati na na službenoj stranici Sea Stara, a očekuje se da će i one biti brzo zauzete.

Lansiranje hrvatske i europske festivalske sezone na krilima jakih headlinera koje predvode Iggy Azalea, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Senidah, Konstrakta i Topic bit će ujedno i uspješno lansiranje ovdašnje nove turističke sezone s obzirom na izuzetno velik broj gostiju koji su najavili svoj dolazak u Umag i Istru.

Osim fantastične atmosfere i ljetnog ugođaja uz nastupe globalnih superstarova i vodećih regionalnih zvijezda jedna od glavnih odlika Sea Star su fantastični, raznovrsni i visokokvalitetni smještajni kapaciteti Plave Lagune, po čemu je ovaj festival vjerojatno najbolji na cijeloj Jadranskoj obali s idealnim cijenama koje se kreću već od 11 Eur po osobi!
Festival se održava u prekrasnoj, kristalno čistoj laguni Stella Maris, uz razne oblike smještaja u njegovoj neposrednoj blizini, udaljene najviše desetak minuta šetnje uz more. U ponudi se nalaze četiri vrste smještaja: hoteli, vile, apartmani i kamp.

Od hotela i vila tu su Hotel Garden Istra Plava Laguna 4* i Residence Garden Istra Plava Laguna 4* kao i Istrian Villas Plava Laguna 4*. Smještaj za vrijeme Sea Stara može se još pronaći u apartmanima Amfora Plava Laguna 4*, Katoro Plava Laguna 4*, Stella Plava Laguna 3* i Polynesia Plava Laguna 3*, dok za one koji vole potpuni doživljaj festivala tu je i nedavno renovirani Sea Star kamp- Camping Stella Maris 4* kao i Camping Stella Maris Mobile Homes 4* na svega 50 metara od ulaza u festival. Svi smještaji se mogu rezervirati od 25. do 30.5.2022, a detalji o booking, kao i potpun info o smještajnim jedinicama i njihovim sadržajima mogu se pronaći na službenoj stranici Sea Stara.

Uz fanstatičan smještaj i dobra prometna povezanost Umaga s okolnim gradovima i državama regije i Europe čini ovaj prekrasan istarski grad savršenom festivalskom destinacijom. Više informacija o putničkim aranžmanima za Sea Star mogu se pronaći na stranicama EXIT Tripa.

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena kao što su jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači kao što su Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedez te sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijana T, Adiel i Brina Knauss, kao i mnogi drugi.

Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 13. svibnja do kraja dana! U prodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 279 kn. Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.


Objavljeno 12.05.2022.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)