Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Record Store Day part II

Record Store Day part IINakon nedavno obilježenog prvog dijela ovogodišnjeg Record Store Day, u Dancing Bear prodavaonicama sprema se novo druženje i akcijska ponuda za sve kolekcionare.

Naime, drugi dio Record Store Day održat će se ove subote, 17. srpnja, a tim povodom očekuje vas popust od 15% na sva redovna izdanja uz izvrsna ekskluzivna izdanja na vinilu koja ćete moći nabaviti ovom prigodom i time upotpuniti svoje kolekcije.

Sve to čeka vas na već dobro znanim lokacijama, u Dancing Bearovim prodavaonicama u Zagrebu (Gundulićeva 7), Splitu (Dioklecijanova 6) i u Osijeku (pothodnik, Trg Ante Starčevića). Popust od 15% ne vrijedi za posebna Record Store Day izdanja te ne vrijedi na web shopu.

Od ekskluzivnih izdanja na LP-u u moći ćete pronaći live dragulj kraljice soula Arethe Franklin, ”Oh Me Oh My: Aretha Live In Philly, 1972”, na dvostrukom narančastom i žutom vinilu. U ponudi je i ”Déjà Vu Alternates” - limitirani crni vinil grupe Crosby, Stills, Nash and Young, koji na jedno mjesto po prvi puta u vinilnom formatu okuplja alternativne verzije koje su se smjestile na njihovom popularnom i obožavanom izdanju ”Déjà Vu”.

U ponudi je i izdanje ”Live At The Other End, Dec. 1975” Grammyjevca Johna Prinea (LP i CD format), koje sadrži akustične izvedbe nekih od njegovih najpoznatijih pjesama kao što su ”Angel From Montgomery” i ”Hello In There”. Lou Reed i izdanje ”Set the Twilight Reeling” obilježit će 25. godišnjicu s ekskluzivnim dvostrukim LP izdanjem limitiranim u svijetu na 9.000 kopija samo za Record Store Day 2021.

Od preostalih izdanja istaknut ćemo i sljedeće naslove: ”G Collection” grupe Gorillaz, ”Greasy Truckers Party” grupe Hawkwind, ”Triple J Live at the Wireless” legendarnih američkih punk rockera Ramones, ”BBC Sessions 1982-1984” The Sisters Of Mercy i ostala izdanja koja možete pronaći u nastavku.

Objavljeno 15.07.2021.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj