Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Hot Chili Peppers Live Streaming 360 stupnjeva

Red Hot Chili Peppers Live Streaming 360 stupnjevaRed Hot Chili Peppers će prvi na svijetu održati interaktivni live streaming koncert u 360 stupnjeva. U live prijenosu moći će uživati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije.

Nešto što nije napravljeno nikada do sada: Deutsche Telekom će u utorak 6. rujna prvi na svijetu predstaviti live koncert u 360 stupnjeva. Koncert će se održati dvorani Kraftwerk Berlin, a u centru zbivanja naći će se svjetske superzvijezde RHCP i najnovija tehnička inovacija. Koncert će se održati u sklopu Telekom Street Gigsa, a zahvaljujući HD live streamu u 360 stupnjeva moći će uživati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije.

Live streaming bit će dostupan na stranicama Hrvatskog, Makedonskog i Albanskog Telekoma u utorak 06.09. u 20:00.

Glazbeni spektakl biti će dostupan svim korisnicima Hrvatskog, Albanskog i Makedonskog Telekoma, koji imaju smartphone, karton i Samsung Gear VR. Ovo realno digitalno iskustvo obožavateljima pruža mogućnost da postanu interaktivni režiseri te da samostalno odluče žele li gledati koncert globalnih superzvijezda direktno iz prvog reda, plesati s ovom slavnom četvorkom na pozornici ili pratiti reakcije obožavatelja. Deutsche Telekom glavni je organizator ovog dosada neviđenog digitalnog koncertnog iskustva koje obožavatelje iz topline vlastitog doma u sekundi seli na užarenu pozornicu i tribine ove berlinske stare elektrane i tako daje novu perspektivu ovom koncertu.

Sudjelovati u ovom live iskustvu vrlo je jednostavno: pomicanjem smartphonea i tableta ili povlačenjem i ispuštanjem miša na računalu, možete pogledati u svaki kutak prostora, a da bi se postigao puni učinak 360 ° live streama, trebat će vam pametni telefon, YouTube aplikacija i oprema za virtualnu stvarnost, poput kartona ili Samsung Gear VR. Uz ovu kombinaciju, možete doživjeti koncert od kuće ili u pokretu, kao da ste zapravo tamo, a sve uz pomoć osam profesionalnih kamera 360 stupnjeva postavljenih na lokaciji, a koje mogu emitirati na različitim pozicijama.

Ovaj koncert održava se u sklopu Telekom Street Gigs, glazbenog programa Deutsche Telekoma, te se održava se u isto vrijeme kao i IFA, najstariji sajam potrošačke elektronike.

Kao jedni od najuspješnijih bendova u povijesti rocka, Red Hot Chili Peppers do sada su prodali nevjerojatnih 60 milijuna albuma. Njihove pjesme “Californication“, “Give it Away“ i “Under the Bridge“ smatraju se jednim od najvećih hitova ikad.

Peppersi traju preko tri desetljeća i konstantna su inspiracija fanovima diljem svijeta, a njihov posljednji studijski album “The Getaway“ kojeg je producirao Danger Mouse zasjeo je na čelnim pozicijama najprodavanijih albuma u svijetu.

’The Getaway’ koji se nalazi u prodaji u Dancing Bear shopovima (Zagreb, Split I Osijek) trenutno i u Hrvatskoj slovi za najprodavaniji strani album.

S albuma su do sad skinuta dva singla, najavni ’Dark Necessities’ i nedavno lanisran, i trenutno aktualan ’Go Robot’.
Objavljeno 06.09.2016.

Vremeplov

Ako ti tvoja okolina ne dozvoljava da sanjaš, preseli se u onu u kojoj to možeš.
Billy Idol