Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Regionalni Vh1

Regionalni Vh1Krajem rujna s radom počinje regionalni kanal televizije Vh1. Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživjet će svoj preobražaj, pa će sada program biti obogaćen glazbom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledatelji će biti u prilici uživati u muzičkim spotovima iz svih desetljeća popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate glazbene povijesti naše regije na kojoj su odrastale generacije.

‘Koncepcija programa se neće promjeniti. Vh1 ostaje program koji će 24 sata emitirati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti pobljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi krenuti s emitiranjem jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vrijeme je da Vh1 otvori vrata bogatoj glazbenoj povijesti regije i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj muzičkoj industriji, koja će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka sretnija vremena za pop i rock muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocjen, šarenolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku zanimljivo sve to ponovo vidjeti na televiziji’, rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 glavni i odgovorni urednik MTV i Vh1 Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala upitio je i veliki broj glazbenika iz svih zemalja u regiji među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx…

”Jako mi je drago što konačno kreće regionalni Vh1, televizija na kojoj će gledatelji moći čuti I vidjeti, nadam se, gomilu dobre domaće muzike i spotova. Posebno se nadam da će odgovorni ljudi na Vh1 potanko istražiti brojne arhive i izvući na svjetlost dana neke davno zaboravljene pjesme i izvođače koje treba upoznati s novim generacijama ljubitelja muzike” – Momčilo Bajagić Bajaga

“Muzika, muzika i samo muzika! Bravo za novi kanal!” - Đule Van Gogh

”Meni kao glazbeniku uvijek je veliki događaj pokretanje novog programa koji promovira glazbu, a pogotovo onu vizualnu. To nas muzičare tjera da što bolje i kvalitetnije napravimo svoje videospotove ne bi li bili dovoljno dobri da se vrtimo uz velike svjetske zvijezde” – Massimo Savić.

”Jako nam je drago što se i Vh1 okreće prema nama. Jinx su uvijek dosta pazili na svoje spotove i otvaranje još jednog kanala na kojem će se vrtjeti nam jako odgovara, a i Vh1 je program koji vrti malo ozbiljniju, odrasliju muziku koju volimo slušati.” – Jinx

”S obzirom da volim gledati Vh1 odlična mi je vijest da se pokreće regionalna verzija. Naravno, bit će to i još jedan program na kojem će bendovi i glazbenici, pa tako i ja, zavrtjeti svoje spotove.” - Neno Belan

Iza pokretanja regionalnog Vh1 programa stoji kompanija MTV Adria koja je vlasnik licence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regiji već emitira tri programa MTV-ja za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Vh1 je dio MTV Networks-a, koji pripada Viacom International Media Networks (VIMN) i gleda se u više od 1.8 milijun domaćinstava širom regije. Vh1 je dio osnovnog paketa svih kablovskih, IPTV i DTH operatera i emituje glazbeni program 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

O kompaniji Viacom International Media Networks:
Viacom International Media Networks (VIMN) je divizija kompanije Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB). VIMN obuhvaća mnoge najpopularnije svjetske multimedijske brandove sa zabavnim programom, uključujući MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, non-premium kanale s brandom Paramount Pictures, Vh1, VIVA, MTVHD, TMF (The Music Factory), COLORS, Game One i Tr3s: MTV, Musicá y Mas, kanal za latinoameričko gledateljstvo. Brandovi Viacoma dostupni su širom svijeta, u više od 600 milijuna kućanstava, u 160 regija i na 34 jezika, preko 166 lokalno prilagođenih i vođenih TV kanala i više od 550 vlastitih digitalnih medija i mobilne televizije.

Objavljeno 20.09.2012.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett