Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RHCP Warm Up Party!

RHCP Warm Up Party!U petak, 24.08.2012. u sklopu programa Lunapark u zagrebačkom rock klubu Jabuka Adria Entertainment i jabučari organiziraju posljednji warm up party za najveći rock spektakl godine - koncert legendarnih Red Hot Chili Peppersa.

Samo pet dana prije koncerta svi fanovi Peppersa koji dođu u Jabuku imat će priliku osvojiti ulaznicu za koncert!

Sve što se treba napraviti je doći u Jabuku u petak, slikati se sa članovima Peppersa, tj. njihovim kartonskim ispintima u prirodnoj veličini i čim prije postati fotku na Facebook stranicu Adria Entertainmenta.

Fotografija koja do nedjelje, 26.08. u 17:00 dobije najviše likeova osvaja ulaznicu za koncert. Drugo i treće plasirani bit će nagrađeni kompilacijom najvećih hitova RHCP-a.

Warm Up party započet će u petak u 23:00 u Jabuci koja nakon ljetne stanke otvara svoja vrata. Prva dva sata u klubu će se vrtjeti isključivo RHCP, a ostatak večeri dobro poznati program Lunapark, ali, dakako, s naglaskom na skore zagrebačke goste.

Ulaz u Jabuku bit će besplatan cijelu večer.

Red Hot Chili Peppers na Hipodrom stižu u srijedu 29.08. u sklopu njihove velike svjetske turneje. Na prvom hrvatskom koncertu očekuje se oko 50.000 posjetitelja iz cijele regije. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Objavljeno 24.08.2012.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger