Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rocklive Festival novosti!

Rocklive Festival novosti!Rocklive Festival mijenja termin, uvodi novi način izbora demo bendova, te poseban „Party zone“ stage...

Iako prvotno najavljen za početak rujna, RockLive festival ove će se godine održati sredinom mjeseca kolovoza i to 17. i 18.8.

Osim novog termina, u sam koncept festivala uvedeni su neki noviteti. Tako je za početak u pitanju novi izbor demo bendova za nastup na RockLive Festivalu. Za razliku od klasičnog izbora putem glasovanja na internetu, RockLive Festival će bendove birati putem live svirki. Natjecateljske večeri održati će se u Zagrebu (24.5. - Klub Hard Place), Rijeci (8.6. - Klub Place) i u Osijeku (23.6. - Klub Medium).

Svi zainteresirani bendovi svoje prijave mogu slati na demo@rocklive.hr zaključno s 30. travnjem. U prijavi je potrebno napisati ime benda, natjecateljski grad za koji se bend prijavljuje, te youtube ili soundcloud link putem kojeg se mogu preslušati pjesme benda koji se prijavljuje.

Osim novog sustava natjecanja za demo bendove, tu je i „Party Zone“, šator u kojem će se svakog dana nakon glazbenog programa na glavnoj pozornici, održati ludi after party do jutarnjih sati.

Osim toga, posjetiteljima će na raspolaganju biti „Bassbeat Zone“ s izborom d’n’b/dubstep/hiphop/r’n’b glazbe, besplatan kamp, bogata gastronomska ponuda, te niz dodatnih sadržaja koji će tek biti objavljeni.

Objavljeno 21.03.2012.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)