Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Roger Waters - The Wall – Jedinstveni spektakl!

Roger Waters - The Wall – Jedinstveni spektakl!Roger Waters dolazi u Beograd 01.09.2013. sa svojom glazbenom predstavom The Wall. Spomenuta turneja već je obuhvatila 192 nastupa diljem svijeta koji su s ukupnom zaradom od 377 milijuna dolara postavili The Wall Tour na šesto mjesto najprofitabilnijih turneja svih vremena.

Za velike prostore na otvorenom Roger Waters je redizajnirao i podigao ”The Wall” show na još viši nivo, kreiravši ultimativni događaj s jedinstvenim doživljajem za publiku bez obzira odakle se gleda i stvarajući produkciju koja nadilazi sve dosad već viđeno.

Povodom nove europske turneje, Roger Waters je izjavio: ”Jako mi je drago što ćemo” The Wall ”ponovno donijeti u Europu. Biti će nam vrlo zabavno. Preradio sam koncert kako bismo ga iznijeli na otvorenom. Stvarno je dobar. Još je pokretljiviji, dramatičniji i uzbudljiviji od nastupa za dvorane. Morao sam ponovno sve razraditi zbog stadiona, odnosno otvorenih prostora. Ovakav show nije mogao biti stvoren prije 40 godina. Tada nismo mogli ispunimo toliki prostor nudeći adekvatno emotivno, glazbeno i scensko zadovoljstvo. Tehnologija se promijenila. Sada možemo. ”

Roger Waters više nije onaj paranoični i nervozni vođa uspješnog sastava suočen sa poluostvarenim snovima i nadolazećom krizom srednjih godina, kako to bijaše koncem sedamdesetih. Desetljeća sazrijevanja i preispitivanja ne samo njega, već i životnog mu ostvarenja, konceptualnog djela nazvanog “The Wall” omogućili su stavljanje istog u jedan stvarno širi okvir. Iako je u cijelom introspektivnom i na trenutku samosažaljevajućem kaosu izvornog “The Walla” oduvijek postojala klica sagledavanja koncepcije u proširenom značenju, Roger se prilagođavao socijalnoj i političkoj tematici postupno, kroz oprezne korake – puna tri desetljeća.

Cijena ulaznica za koncert The Wall u Beogradu kreće se od 39e do 75e i moći ćete ih potražiti na svim prodajnim mjestima KS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograda, Dom omladine, ”Ušće” šoping centar kao i putem web stranice:
http://www. kombankarena.com / i
http://www.eventim.rs/

Objavljeno 19.08.2013.

Vremeplov

Preživio sam jer vjerujem da još uvijek imam nešto za reći.
Lou Reed