Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rolling Stone slavi

Rolling Stone slaviProšlo je već godinu dana otkako je objavljen prvi broj domaćeg izdanja Rolling Stonea, a izdavači ovog renomiranog svjetskog glazbenog magazina za regionalno tržište odlučili su to proslaviti velikim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Umjesto ’Sretan rođendan’, 19.10.2014. pjevat ćemo ’Samo za taj osjećaj’ jer glavne zvijezde ovoga rođendanskog partyja bit će Hladno pivo. Dečki iz Gajnica trenutno rade na novom albumu kojega su najavili singlom Messi, a možda nam se posreći pa ekskluzivno čujemo i neku od novih stvari.

Pozornicu će za ove legende hrvatske punk-rock scene otvoriti dvoje mladih izvođača koji su se originalnošću izdvojili iz probujale domaće kantautorske glazbene scene - Miki Solus i Sara Renar.

Važno je napomenuti i da je ovaj rođendanski koncert humanitarnog karaktera. Broj ulaznica po cijeni od 30 kuna je ograničen, a svi prihodi od koncerta biti će donirani Hrvatskoj ligi protiv raka. Moguće ih je kupiti on-line i na svim prodajnim mjestima Entrio.hr.

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 20 sati. Miki Solus na pozornicu izlazi u 21:00, Sara Renar u 21:50, a nastup Hladnog piva planiran je za 22:40. Prije i između nastupa glazbena selekcija bit će u rukama DJ teama Rolling Stonea.


Objavljeno 19.10.2014.

Vremeplov

Rock nije karijera, posao ili hobi... to je životna energija.
The Edge (U2)