Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rundek Cargo Trio na Tvrđavi sv. Mihovila!

Rundek Cargo Trio na Tvrđavi sv. Mihovila! Nakon četiri i pol godine stanke, svi nestrpljivo iščekuju novo studijsko izdanje Rundek Cargo Trija pod nazivom „Mostovi“.

Novi album najavili su početkom travnja pjesmom ”Don Juan”, a osim aktualnog singla, na albumu će se naći i već dobro znani, ljetni i romantični „Midnight Calypso“.

S obzirom na veliki interes publike Dušan Vranić - Duco, Isabel Catala i Darko Rundek odlučili su novi album premijerno predstaviti na moru i na kontinentu s dva velika koncerta. Morska premijera „Mostova“ održat će se upravo na Tvrđavi sv. Mihovila u petak, 19. lipnja, a datum velikog zagrebačkog koncerta još drže u tajnosti.

„Jako nas veseli da će prvi promotivni koncert našeg novog albuma „Mostovi“, nakon Zagreba biti upravo na predivnom prostoru šibenske tvrđave. “; istaknuo je Darko Rundek najavljujući morsku premijeru albuma u Šibeniku.

Koncert na prekrasnoj Tvrđavi samo je uvertira u sve ono što nam Rundek Cargo Trio uskoro donosi.

„ Kreće akcija zvana „Mostovi“... izlazak albuma, koncert u Zagrebu, Šibeniku, ali i diljem regije, gostovanja, druženja, putovanja i još puno toga“, poručuje trojka.

Trio ovog ljeta očekuje bogata koncertna sezona jer će album osim u Hrvatskoj promovirati i u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i BiH-a. Uz Šibenik u ovom trenutku poznati su datumi koncerata na beogradskoj tvrđavi, 12. i 13. lipnja.

Nadolazeće datume turneje i sve informacije o Rundek Cargo Triju možete pratiti na službenoj facebook stranici Darka Rundeka ili na facebook stranici Menart BPM-a.

Ovo neobično i impresivno glazbeno putovanje definitivno je pravo otkriće za ljetne festivale, koncertne dvorane i klubove jer Rundek Cargo Trio nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Prodaja ulaznica za koncert na Tvrđavi sv. Mihovila kreće od ponedjeljka 11. svibnja i moći ćete ih kupiti po cijeni od 80 kuna u pretprodaji ili 100 kuna na dan koncerta na sljedećim prodajnim mjestima; Tvrđava sv. Mihovil, Muzej grada Šibenika, Sustav Eventim (Dallas Music Shop, kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje)www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com, Turističke agencije: Mag Tours, Nik i Kompas.

Objavljeno 09.05.2015.

Vremeplov

U međuvremenu, molim za malo solidarnosti jer glazba rikava...
Paolo Sfeci (HGU)