Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rundek Cargo Trio oduševio Beč!

Rundek Cargo Trio oduševio Beč!Rundek Cargo Trio ovih je dana gostovao u prepunom bečkom klubu ”Porgy & Bess” povodom VII. Festivala hrvatske glazbe u Beču u organizaciji Muzičkog Informativnog Centra i Koncertne direkcije Zagreb. Festival je počeo 0311., a traje do 14. 12. do kada će nastupiti još hrvatskih izvodača.

Rundek Cargo Trio nastupio je pred punim klubom, koncertu je prisustvovalo preko 500 ljudi. Koncert je održan u 2 dijela, prvi dio bio je rezerviran za pjesme s novog albuma dok je drugi dio publici donio presjek Rundekove dugogodišnje karijere. Ovim nastupom album Trija ”Plavi avion” premijerno je izveden u Beču. U publici su većinom bili obožavatelji s ex-yu prostora, ali nastup je privukao i dio austrijskih medija i publike.

Rundek Cargo Trio osim lidera čine i violinistica Isabel te multiinstrumentalist Dušan Vranić - Duco. Minimalistički aranžmani pjesama ostavljaju prostora za svakog od tri glazbenika da se najbolje izrazi na svoj način, a osim publike i kritike kvalitetu je prepoznala i struka pa je album osvojio i nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne rock glazbe. Rundek Cargo Trio nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u svojoj glazbi kombinira najbolje od balkanskog zvuka s europskim bluesom.

U godinu dana, otkad je ”Plavi avion” izašao, ”preletio” je gotovo cijelu regiju te dio zapadne Europe. Nakon odličnog nastupa u Beču, sljedeći nastup Rundek Cargo Trija ugrijat će švicarsku publiku, 14.01. u Zurichu, u klubu Moods. Na proljeće ga ponovno očekujemo i u Hrvatskoj s, ne sumnjamo, novim iznenađenjima...

Objavljeno 02.12.2011.

Vremeplov

Svatko tko se bavi glazbom a kaže da mu popularnost nije bitna, taj ili laže ili je glup. Mislim da sam bio jasan.
Toni Aničić Koja (Đubrivo)