Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sajam ploča i stripova u Močvari

Sajam ploča i stripova u MočvariSajam ploča i stripova je u svojih nekoliko izdanja u klubu Močvara uspio stvoriti prostor za razmjenu novih iskustava i druženje glazbenih i strip entuzijasta.

Pritom su se okupljeni prisjetili i nakratko oživili duh legendarnog sajma koji se prije 20 godina spontano održavao na Cvjetnom trgu i okolnim ulicama i koji je u samom centru Zagreba predstavljao jedan mikrosvijet, naizgled opskuran, ali opet neobično važan za ne tako mali broj ljudi, koji su u njemu svakodnevno pronalazili utočište i koji je bio i svojevrsni prozor u svijet.

No, s obzirom da su glazba i strip još uvijek neobično važne pojave objavljujemo radosnu vijest da ponovo jaše, ovaj put u Branimir centru povodom njegovog 7. Rođendana i to u nedjelju 19.12.2010. od 11:00 do 16:00.

Umjesto da izbezumljeni i izgubljeni lutate gradom tražeći božićni poklon za vaše najdraže trebate samo malo skrenuti sa svog nesigurnog puta i hrabro se ušuljati u prizemlje Branimir centra, gdje vas očekuje niz veselih lica punih ruku upravo onoga što vam je najpotrebnije. Ultra kul ploče i sumanuto dobri stripovi samo čekaju da dođete po njih i odnesete ih na potrebno mjesto.

Na Močvarinom sajmu ploča, stripova, ali i drugih zanimljivosti vezanih uz kulturu glazbe i stripa (knjige, cd-i, plakati, kazete, majice, dvd-i,…) moći ćete tako po povoljnim cijenama nabaviti artikle glazbenih dućana Free Bird, Spirit of Music, Dirty Old Shop, Roxy, Kovač, Dobar zvuk, Rockmark, Kingston, strip dućana Libellus, strip knjižara Tino, izdavačkih kuća Što čitaš?, Mentor/Darko Macan i Šareni dućan, strip kolektiva Komikaze, nezavisnih distribucija i izdavača Humanita Nova, Slušaj najglasnije i Moonlee Records te mnogih drugih poznatih i nepoznatih koji su pozvani donijeti svoje stvari i prezentirati ih.
Kao posebnu poslasticu najavljujemo i prodaju knjige “Firma” i stripa „Prison Stories“ Močvarinog ilustratora Igora Hofbauera – Hofa. Za ljubitelje plakatne umjetnosti Močvara će zaviriti u svoju arhivu i izložiti neke od svojih boljih plakata napravljenih u posljednjih 11 godina.

A kako bi nedjeljno jutro bilo što ugodnije osigurali su i glazbenu pratnju koju vam u orgazmičkom trenutku pronalaska svoje omiljene ploče ili davno zaboravljenog stripa pruža DJ Sleaz-O-Sonic s biserima iz svoje surf-beat-soul-blues-country-lounge kolekcije...

Napominjemo da će potencijalni kupci moći ploče i cd-e poslušati na opremi prilikom kupnje.

Objavljeno 18.12.2010.

Vremeplov

Nekad se govorilo da u našoj kinematografiji imamo slabe scenariste i osrednje redatelje, ali tvrdim da je to velika zabluda - imamo sve veći broj slabih glumaca, koji su raspršeni, koji moraju sinhronizirati banane u reklamama ili pak skaču iz sapunice u sapunicu.
Aldo Paquola, riječki filmski kritičar i publicist