Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šank u Tvornici!

Šank u Tvornici!Velika koncertna promocija dugoočekivanog albuma ‘’Treća runda’’ grupe Šank?! održat će 02.11. 2013. u Velikom pogonu Tvornice kuture.

Godinu dana je prošlo od kada je Šank?! dva dana za redom zapalio rasprodano zdanje Malog pogona prilikom čega je snimljeno odlično DVD svjedočanstvo tih nastupa. Ovoga puta Šank?! predstavlja 16 novih pjesama nastalih u međuvremenu, a koje svoje mjesto nalaze na posljednjem, možda i najboljem uratku benda - albumu „Treća Runda“.

Ponovno u nezavisnoj produkciji Šank?! donosi novu dozu rock’n’roll žestine, a titulu ponajboljeg live benda na sceni zasigurno će opravdati ovim nastupom za koji najavljuju veliki miks cjelokupnog dosadašnjeg rada.

Podršku će im pružiti već kultni hrvatski bend te veliki i dragi prijatelji, osječki velikani Gužva u 16ercu!! Nakon što je Šank?! ove godine bio gost na velikoj osječkoj proslavi 20-godišnjeg djelovanja Gužve, Slavonci dolaze uzvratiti posjet i uveličati ovaj događaj. Večer će otvoriti bend koji će naknadno biti objavljen, no sigurno je kako Zagreb i Tvornicu kulture čeka noć za pamćenje.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35 kn, odnosno 45 kn na dan koncerta pronađite na prodajnim mjestima Entria i www.entrio.hr.


Objavljeno 24.09.2013.

Vremeplov

Punk u Rijeci nije bila samo glazba, riječki je punk bio pokret koji je krenuo, pokrenuo i rasturio sve šablone koje su u ovom gradu i toj ondašnjoj državi tada vladale. A okidač su mu bili, ne intelektualci, ne seljaci, ne radnička klasa, već klinci – golobradi mulci i još nepropupali cureci.
Slavica Mrkić Modrić, riječka novinarka (Novi list)