Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Santana priprema poslasticu!

Santana priprema poslasticu!Santana će u Beograd doći sa suprugom Cindy Blackman, bubnjarkom, koju je zaprosio prošle godine na koncertu u Chicagu. Cindy će se Carlosu pridružiti na sceni Arene i odsvirati nekoliko numera. Svirati će najmanje dva i pol sata, a prije njega nastupa rege legenda Jimmy Cliff.

Na koncertu u Beogradskoj areni majstor na gitari izvesti će pjesme s posljednjeg albuma “Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time” s kojima je, pored Stonsa, zaradio atribut da je jedini izvođač čiji se album obavezno nađe u top deset najprodavanijih i najslušanijih u svakom desetljeću, od 1960. godine do danas.

Na set listi naći će se i hitovi ‘’While my guitar gently weeps’’, ‘’Riders on the Storm’’,’’ Smoke on the water’’ i pridružiti će im svoje pjesme: ‘’Black magic Woman’’, ‘’Maria, Maria’’, ‘’Sunshine of your love’’ i ‘’Smooth’’.

‘’Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time” je četvrto poglavlje novo-stare rock sage koja vuče korijene iz 1997. godine kada je Clive Davis prvi put bio na Santaninom koncertu. Ovaj kvartet albuma – ‘’Supernatural’’, ‘’Shaman’’, ‘’All That I Am’’ i sada ‘’Guitar Heaven’’ - zauzimaju posebno mjesto u analima rock povijesti.

”Jako sam sretan”, izjavio je Carlos povodom novog albuma, ”Sretniji sam nego ikada u životu jer sam zahvalan. Zahvalan sam što postoje Clive, Michael Lang i Bill Graham i ostalim ljudima koji su mi „otvorili vrata”. Vrata su bila Woodstock, vrata su bila ‘’Supernatural’’. Svima kojima sam ikada upoznao, Miles Davis, Titu Puentu, B.B. Kingu, svi su mi oni na svoj način pomogli da nastavim. Imam divne učitelje i divne učenike. Nadamo se da ćemo doprijeti do mnogih srca sa albumom „Guitar Heaven”...Kao što je netko rekao, naš cilj je naterati ljudima suze od sreće!”

Ulaznice od 35e, 39e, 45e i 49e mogu se naći na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, Ušće” Šoping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Gigstix kao i preko sajta www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Objavljeno 30.06.2011.

Vremeplov

Ja živim na selu sedam godina i mogu ti reći da sam se jako odmorio. To selo i život u njemu pruža mi dobar balans i kontru onom drugom životu, životu s Gustafima.
Edi Maružin (Gustafi)