Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S.A.R.S. i Brkovi u Splitu

S.A.R.S. i Brkovi u SplituPakleni dvojac, S.A.R.S. i Brkovi, stižu u dvoranu Gripe 14. veljače na prvi veliki splitski koncert 2015. godine.

Početkom ožujka Brkovi i S.A.R.S. su, sa Dubioza Kolektivom, do temelja protresli Spaladium Arenu na koncertu koji se prepričavao tjednima. Od tada su oba benda narasla do nivoa da mogu sami nastupati u dvoranama.

S.A.R.S. je to i potvrdio rasprodavši bez ikakvog problema Veliku dvoranu Doma sportova, kao svojevrsnu krunu godine u kojoj će preći 100 koncerta od kojih čak trećinu u Hrvatskoj.
Brkovi će za malo manje od četiri tjedna izaći na pozornicu desetog Pozitivnog koncerta kao ko-headlineri drugog dana, ali sa snagom izvođača koji će u bliskoj budućnosti zasigurno sam napasti dvoranske prostore.

I S.A.R.S. i Brkovi u Dalmaciji uživaju ogromnu popularnost i nedavno su trebali nastupati u Splitu, ali su nesretnim spletom okolnosti događaji otkazani. Iz respekta prema fanovima odlučili su se za ovaj zajednički koncert koji će se prigodno održati na Dan zaljubljenih. S obzirom da Spaladium Arena više nije u funkciji logičan odabir je pao na sljedeću najveću splitsku dvoranu – kultne Gripe.

Važno je istaknuti da će oba benda u Splitu odsvirati pune koncerte, što će u konačnici rezultirati programom u trajanju više od 4 sata.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 6. studenoga.
Do kraja godine cijena im iznosi 50 kn. Od 1. siječnja do 13. Veljače za ulaznicu će trebati izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dallas Music Shop, Narodni trg 14
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

S.A.R.S. I Brkove u Split dovodi LAA.


Objavljeno 10.11.2014.

Vremeplov

Glazba je bolja od toga kako zvuči...
Mark Twain