Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Satnica koncerta Dubioze Kolektiv

Satnica koncerta Dubioze KolektivDubioza Kolektiv održat će u petak 31. srpnja u pulskoj Areni veliki samostalan koncert na kojem će se kao specijalni gosti pojaviti beogradski S.A.R.S.

Dva dana uoči spektakla koji je digao cijelu Istru na noge poznata je satnica: vrata Arene otvorit će se u 19:30. S.A.R.S. će svoj nastup započeti u 20:45, dok Dubioza na pozornicu staje točno u 22:15.
Ogroman interes publike koja na koncert pristiže iz svih djelova Hrvatske, ali i iz Slovenije te Bosne i Hercegovine rezultirala je sjajnom prodajom, pa je trenutno u ponudi manje od 10% kapaciteta Arene.

Bosanskohercegovačka supermašina Dubioza kolektiv bez sumnje je najveći bend u našoj regiji. Nastup u pulskom amfiteatru je jedno od dva koncertna pojavljivanja u Hrvatskoj ove godine, stoga nije čudo da je vijest o najavljenoj svirci odjeknula po cijeloj zemlji.

Tijekom proteklih godina energični i nezaboravni nastupi Dubioze ostali su u sjećanju kao neki od najboljih održanih koncerata na ovim prostorima.

Britki i angažirani tekstovi zapakirani u glazbenu mješavinu hip hopa, reggaea, duba i rock zvuka, kombinacija su koja je Dubiozi priskrbila domaće, ali i međunarodne fanove, a nerijetko ih se smatra glasom Bosne i cijelog Balkana.

Stoga ne čude nastupi na najvećim europskim festivalima kao što su Roskilde, Sziget, Eurosonic, Paleo, EXIT, ali i rasprodani koncerti u Beogradskoj areni, zagrebačkom Domu sportova te najvećim dvoranama od Vardara do Triglava.

Beogradski S.A.R.S. svirat će kao specijalni gosti na koncertu u Puli. Bend je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku, zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri, a bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su publika i S.A.R.S. razmjenjivali proteklih godina.

S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije.

Reggae, ska, punk, rock kombinacija hiperaktivnog S.A.R.S. kolektiva izrodila je pet albuma u zadnjih šest godina, a zadnji “Proleće”, objavljen ovog proljeća, je još jedna potvrda kvaliteti ovog benda, te kritike već navode da bend može biti samo veći. Veličinu su pokazali i na prošlogodišnjem raspordanom koncertu u Velikoj dvovrani Doma sportova u Zagrebu, a taj je nastup ostao upisan kao antologijski i najveći samostalni koncert u povijesti benda. Bogati koncerti raspored uključuje nastupe po Sloveniji, cijeloj Hrvatskoj, uključujući Zadrar, Split, irahovački FerraostoJam, varaždinski Špancirfest, a jesen već sprema nastupe u Asutriji, Švicarskoj, Švedskoj i Francuskoj te na 11. Pozitivnom koncertu.

Dva regionalno najjača imena označit će jedan od najvažnijih glazbenih događaja ljetne sezone u Hrvatskoj, a sve će se odigrati u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli. Premijerni nastupi u pulskoj Areni označit će svojevrsni trijumf u njihovim biografijama, a uz pokorene velike dvorane i festivale, na novo borilište oba benda donose gotovo 4 sata programa.

Dubiozu Kolektiv I S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, a na dan koncerta će iznositi 110 kuna.

Prodajna mjesta:
• Activa travel, Scalierova 1 – Pula
• Dina De Ville shop, De Villeov uspon 1 – Pula
• Dirty old shop, Tratinska 22 – Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13 – Zagreb
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 – Zagreb
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 – Zagreb
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a – Rijeka
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hrObjavljeno 30.07.2015.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal