Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Schengenfest 2012.

Schengenfest 2012.Schengenfest, koji je prošle godine oduševio preko 14 000 ljudi, ove godine od 03.-05.08. slavi svoj peti rođendan. Za okruglu godišnjicu odlučili su vam ponuditi još bolji provod pa se na ovogodišnjem popisu ovog slovenskog festivala nalaze ”samo”: Kaiser Chiefs, Leningrad Cowboys, Siddharta, Parov Stelar, Majke, Viza, Kawasaki 3p, Riblja Čorba, Golem, Tom Novy, Shapeshifters, Parni Valjak i mnogi drugi.

Malo slovensko mjesto Vinica, u blizini Karlovca, usred ljeta postat će okupljalište desetaka tisuća ljudi koji su morske čari odlučili zamijeniti prekrasnom prirodom uz rijeku Kupu, na samoj schengenskoj granici.

Program festivala je svake godine sve bolji, a ovog se ljeta vraćaju još bolji i jači s odličnim gostima iz inozemstva na dvije pozornice. Festival traje ukupno tri dana, nudi prostor za kampiranje i niz popratnih sadržaja o kojima ćemo još izvještavati, a za sada je najvažnije da će rock pozornicu zadrmati Kaiser Chiefs, Leningrad Cowboys i Parov Stelar uz pojačanje
izvrsnih regionalnih izvođača, dok će electro pozornica biti još veća i bolja nego prošle godine jer nastupaju house legende kao što su Tom Novy, Gramophondzie, Shapeshifters i Funkerman.

Ulaznice za Schengenfest dostupne su u Hrvatskoj na svim prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr po cijeni od 49 eur, a u velikoj akciji koja traje do 26.6. za cijenu od 5, dobit ćete 6 ulaznica.

Prvi kontingent ulaznica za festival već je rasprodan.

Objavljeno 30.05.2012.

Povezani članci

Vremeplov

Znate, rock muzika se odigrala. Zaista. Problem je što to nitko nije primijetio.
David Bowie