Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Schengenfest - Cijena ulaznica

Schengenfest - Cijena ulaznicaDo Schengenfesta, festivala sunca, zvuka i zabave na hrvatsko - slovenskoj granici dijeli nas dva tjedna.

Schengenfest, koji se i ove godine održava u Vinici nedaleko Karlovca, od 03. - 05. 08.slavi svoj peti rođendan. U stilu pravih slavljenika organizatori su pripremili zavidan popis izvođača koji će tri dana žariti i paliti na dvije pozornice; KAISER CHIEFS, PAROV STELAR, LENINGRAD COWBOYS, PARNI VALJAK, MAJKE, KAWASAKI 3P, LOLLOBRIDGIDA, SIDDHARTA, RIBLJA ČORBA, SEVDAH BABY, TOM NOVY, SHAPESHIFTERS, FUNKERMAN i mnogi drugi.

Cijena jednodnevne ulaznice je 29 eura, a trodnevne 59 eura.Schengenfest se održava već petu godinu u slovenskoj regiji Bela Krajina, u mjestu Vinica tik uz hrvatsko - slovensku granicu.

Prošlogodišnji uspjeh lansirao je Schengefest na poziciju najposjećenijeg slovenskog festivala, a sami organizatori nazvali su ga festivalom sunca, zvuka i zabave koji raznolikim programom svake godine privlače sve više više posjetitelja.


”Ovo nije bilo kakav festival - usudili bismo se reći da tu očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool – nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za SCHENGENFEST vežu super sjećanja.” - stav je organizatora iz KUD-a Bela Krajina i čini se da njihova formula uistinu djeluje jer svake godine dolazi sve više posjetitelja, kako na festival tako i u festivalski kamp.

U povijest Schengenfesta do sada je ”upisano” oko 40 000 posjetitelja i preko 110 izvođača, a neki od njih bili su Hladno Pivo, TBF, Jinx, Kultur Shock, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Superhiks, S.A.R.S., Laibach...

Za ovogodišnji rođendan očekuje vas mnogo zanimljivosti, a među njima će se naći električni bik te boksački mega-ring koji su idealni kao anti-stres terapija.


Objavljeno 22.07.2012.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)