Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Schengenfest - Cijena ulaznica

Schengenfest - Cijena ulaznicaDo Schengenfesta, festivala sunca, zvuka i zabave na hrvatsko - slovenskoj granici dijeli nas dva tjedna.

Schengenfest, koji se i ove godine održava u Vinici nedaleko Karlovca, od 03. - 05. 08.slavi svoj peti rođendan. U stilu pravih slavljenika organizatori su pripremili zavidan popis izvođača koji će tri dana žariti i paliti na dvije pozornice; KAISER CHIEFS, PAROV STELAR, LENINGRAD COWBOYS, PARNI VALJAK, MAJKE, KAWASAKI 3P, LOLLOBRIDGIDA, SIDDHARTA, RIBLJA ČORBA, SEVDAH BABY, TOM NOVY, SHAPESHIFTERS, FUNKERMAN i mnogi drugi.

Cijena jednodnevne ulaznice je 29 eura, a trodnevne 59 eura.Schengenfest se održava već petu godinu u slovenskoj regiji Bela Krajina, u mjestu Vinica tik uz hrvatsko - slovensku granicu.

Prošlogodišnji uspjeh lansirao je Schengefest na poziciju najposjećenijeg slovenskog festivala, a sami organizatori nazvali su ga festivalom sunca, zvuka i zabave koji raznolikim programom svake godine privlače sve više više posjetitelja.


”Ovo nije bilo kakav festival - usudili bismo se reći da tu očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool – nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za SCHENGENFEST vežu super sjećanja.” - stav je organizatora iz KUD-a Bela Krajina i čini se da njihova formula uistinu djeluje jer svake godine dolazi sve više posjetitelja, kako na festival tako i u festivalski kamp.

U povijest Schengenfesta do sada je ”upisano” oko 40 000 posjetitelja i preko 110 izvođača, a neki od njih bili su Hladno Pivo, TBF, Jinx, Kultur Shock, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Superhiks, S.A.R.S., Laibach...

Za ovogodišnji rođendan očekuje vas mnogo zanimljivosti, a među njima će se naći električni bik te boksački mega-ring koji su idealni kao anti-stres terapija.


Objavljeno 22.07.2012.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich