Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Schengenfest festival glazbe, sunca i zabave!

Schengenfest festival glazbe, sunca i zabave!Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u najveći open air festival u Sloveniji. Ove godine još veći i ljepši, Schengenfest ponovno nudi bogat glazbeni program i puno novih popratnih aktivnosti.

Festival sunca, glazbe i zabave već se prošle godine iskazao raznovrsnom glazbenom ponudom, od popa, rocka, preko elektronske glazbe I mnogih drugih žanrova sa domaće i strane glazbene scene. Posjetitelji festivala sve su brojniji, a prošle godine zabilježen je posjet od preko 23,000 posjetitelja u tri dana festivala na kojem su nastupili Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Leningrad Cowboys te izbor najboljih lokalnih i regionalnih izvođača. Vjerni lokaciji u prekrasnom ozračju Parka prirode na obali Kupe u Beloj Krajini (SLO), Schengenfest s punim pravom nosi titulu najšarmantnijeg festivala glazbe, sunca i zabave!

Prethodna izdanja festivala ugostila su mnoga velika glazbena imena, tisuće posjetitelja i medijskih predstavnika koji su o festivalu prenosili samo najbolje te ga prozvali najugodnijim iznenađenjem koje svake godine prerasta samo sebe.

Fantastična atmosfera, kvalitetna glazba i popratni program te prijateljsko okruženje doprinose stvaranju prave festivalske emocije i „feel good“ atmosfere.

Organizatori (KUD Bela Krajina) svake godine nude posjetiteljima nešto novo i drugačije u cilju sve veće raznolikosti i usmjeravanja festivala ka još boljoj atmosferi. Tako je prošle godine bio organiziran zabavni park, razna sportska natjecanja, kazališne predstave, brojne radionice i razni popratni događaji na samoj obali rijeke Kupe, uz Dj-eve, stand up komičare i mnoge druge aktivnosti. Ipak, upravo su posjetitelji ono što ovaj festival čini posebnim! Razmjena ideja, stvaranje novih prijateljstava, puno smijeha, plesa i dobre vibre čine Schengenfest festivalom glazbe, sunca i zabave.

Jeftinije trodnevne festivalske ulaznice u koje je uključeno i kampiranje u prodaji su po cijeni od 58 eura do 19.6., nakon čega slijedi poskupljenje.

Ulaznice je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, te putem www.eventim.hr i www.koncerti.net.

Iz Zagreba, Rijeke i Karlovca bit će organiziran prijevoz za sve posjetitelje s trodnevnom festivalskom ulaznicom koja uključuje i besplatno kampiranje. Za rezervaciju prijevoza bit će potrebno prijaviti se putem posebne e-mail adrese, a sve dodatne informacije bit će uskoro poznate na web stranici www.schengenfest.si

Objavljeno 01.06.2013.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)