Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Schengenfest festival glazbe, sunca i zabave!

Schengenfest festival glazbe, sunca i zabave!Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u najveći open air festival u Sloveniji. Ove godine još veći i ljepši, Schengenfest ponovno nudi bogat glazbeni program i puno novih popratnih aktivnosti.

Festival sunca, glazbe i zabave već se prošle godine iskazao raznovrsnom glazbenom ponudom, od popa, rocka, preko elektronske glazbe I mnogih drugih žanrova sa domaće i strane glazbene scene. Posjetitelji festivala sve su brojniji, a prošle godine zabilježen je posjet od preko 23,000 posjetitelja u tri dana festivala na kojem su nastupili Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Leningrad Cowboys te izbor najboljih lokalnih i regionalnih izvođača. Vjerni lokaciji u prekrasnom ozračju Parka prirode na obali Kupe u Beloj Krajini (SLO), Schengenfest s punim pravom nosi titulu najšarmantnijeg festivala glazbe, sunca i zabave!

Prethodna izdanja festivala ugostila su mnoga velika glazbena imena, tisuće posjetitelja i medijskih predstavnika koji su o festivalu prenosili samo najbolje te ga prozvali najugodnijim iznenađenjem koje svake godine prerasta samo sebe.

Fantastična atmosfera, kvalitetna glazba i popratni program te prijateljsko okruženje doprinose stvaranju prave festivalske emocije i „feel good“ atmosfere.

Organizatori (KUD Bela Krajina) svake godine nude posjetiteljima nešto novo i drugačije u cilju sve veće raznolikosti i usmjeravanja festivala ka još boljoj atmosferi. Tako je prošle godine bio organiziran zabavni park, razna sportska natjecanja, kazališne predstave, brojne radionice i razni popratni događaji na samoj obali rijeke Kupe, uz Dj-eve, stand up komičare i mnoge druge aktivnosti. Ipak, upravo su posjetitelji ono što ovaj festival čini posebnim! Razmjena ideja, stvaranje novih prijateljstava, puno smijeha, plesa i dobre vibre čine Schengenfest festivalom glazbe, sunca i zabave.

Jeftinije trodnevne festivalske ulaznice u koje je uključeno i kampiranje u prodaji su po cijeni od 58 eura do 19.6., nakon čega slijedi poskupljenje.

Ulaznice je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, te putem www.eventim.hr i www.koncerti.net.

Iz Zagreba, Rijeke i Karlovca bit će organiziran prijevoz za sve posjetitelje s trodnevnom festivalskom ulaznicom koja uključuje i besplatno kampiranje. Za rezervaciju prijevoza bit će potrebno prijaviti se putem posebne e-mail adrese, a sve dodatne informacije bit će uskoro poznate na web stranici www.schengenfest.si

Objavljeno 01.06.2013.

Vremeplov

Ne vjerujem da bih mogla glumiti.Teško bi mi se bilo prilagoditi da budem neka druga osoba, da glumim, jer sam takva kakva jesam i nije mi lako biti netko drugi.
Dolores O’Riordan (The Cranberries)