Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Schengenfest - osvježenje u vrućim ljetnim danima!

Schengenfest - osvježenje u vrućim ljetnim danima! Schengenfest je jedan od najvećih glazbenih festivala u Sloveniji, no s obzirom da se nalazi na samoj granici s Hrvatskom, svake godine privlači sve veći broj Hrvata.

Od 2008. godine, kada je festival prvi puta održan, ugostio je više od 200 pjevača iz Slovenije i inozemstva, a na godišnjoj razini posjetilo ga je više od 20.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Ono što Schengenfest čini posebnim je, osim izvrsnog line up-a, prekrasna priroda uz rijeku Kupu koja čini čaroban prizor i vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje te raznolika kulinarska i komercijalna ponuda u prostranom kampu. Tako ćete ove godine svjetsku senzaciju Rudimental DJ, osim nastupa na zagrebačkom INmusicu, moći pogledati i na Schengenfestu u jednom drugačijem okruženju.

Kupnja VIP ulaznice omogućava vam uživanje u nastupima na glavnoj pozornici s VIP tribine, brži i jednostavniji ulazak na sam festival, VIP WC, pristup chill out zonama i još brojne druge pogodnosti u kojima ćete uživati kao VIP gosti.

Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije - Asian Dub Foundation te STAHLZEIT -službeni cover bend legendarne grupe Rammstein.

Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a – SASSJA.

Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: ELEMENTAL koji trenutno žari i pali aktualnim singlom ”Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, ECLIPSE OF TIME i dolenjska grupa ROCKDEFECT. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.

Uživo će nastupiti i dobitnik MTV nagrade - Gramophonedzie LIVE koji je hitom ”Why Don’t You” u 2010. godini osvajao klubove.Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.


Objavljeno 09.06.2015.

Vremeplov

Ja sam instant zvijezda, samo dodajte malo vode i promiješajte.
David Bowie