Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sea Star i tri Exitova festivala u utrci za Europske festivalske nagrade

Sea Star i tri Exitova festivala u utrci za Europske festivalske nagradeIdeja o važnosti promocije i razvoja festivalskog turizma u našoj regiji upravo je dobila novu potvrdu od jednog od najprestižnijih globalnih priznanja glazbene industrije.

Čak četiri festivala iz Exitove orgaznizacije – Sea Star, EXIT, Sea Dance i No Sleep, nominirani su za utjecajne Europske festivalske nagrade (EFA).

Hrvatski Sea Star se nalazi u kategoriji „Najbolji festival srednje veličine“ koji broji do 40.000 posetilaca dnevno, u kojem je i crnogorski Sea Dance. Ovogodišnje izdanje Exita natječe se za titulu „Najboljeg velikog festivala“, nagradu koju je novosadski festival već osvojio dva puta – 2013. i 2017. godine. Upravo završeni No Sleep festival, i dalje službeni nositelj titule „Najboljeg novog europskog festivala“, po prvi put je u konkurenciji za „Najbolji festival u zatvorenom prostoru“.

Glasanje za Europske festivalske nagrade otvoreno je za sve i trajat će do 7. prosinca, na službenim stranicama Europskih festivalskih nagrada, ili putem linka, izborom za EXIT u kategoriji „Best Major Festival“, izborom Sea Dance ili Sea Star festivala u kategoriji „Best Medium-Sized Festival“, i izborom No Sleep festivala u kategoriji „Best Indoor Festival“.

Glasovi milijunske publike širom svijeta odlučit će o pobjednicima, a njima će se pridružiti i glasovi žirija, koji čine vodeći eksperti u glazbenoj industriji. Pobjednici će biti proglašeni 18. siječnja 2023. na ceremoniji dodjele nagrada na otvaranju festivala Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Nizozemskoj

Ulaznice za EXIT festival koji će se održati od 6. do 9. srpnja 2023. su u prodaji. Cijena im iznosi 490 kn, a kupiti se mogu na službenim stranicama festivala i u prodajnom sustavu Entrio.

Objavljeno 20.11.2022.

Vremeplov

Glazba je bolja od toga kako zvuči...
Mark Twain