Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Seine najavljuje album ’Sno sna’

Seine najavljuje album ’Sno sna’ Zasanjani folk-punk trio Seine s novim singlom ’Svog’ najavljuje izlazak debitantskog albuma ’Sno sna’, koji izlazi 14.09. 2017. za Moonlee Records i Vox Project.

Seine je projekt Ivana Ščapca, čiji početci idu u daleku 2007. godinu, mada je pun zalet dobio tek kad je njegov post-punk-noise bend Vlasta Popić prestao s radom u 2015. godini.

Iako počevši kao kantautorski projekt Seine se je u tom razdoblju razvio u punokrvan bend, gdje Ivana na vokalu i gitari prate Dimitrij Mekotanović Petrović (Vlasta Popić, Radost) na bubnjevima, udaraljkama i back vokalima, te Boško Mijušković (Škrtice, Straight Mickey and the Boyz) na basu, čiju ulogu na koncertima preuzima Ivan Grobenski (Moskau).

Seine su 2016. godine nastupili na Nektar Demo Festu u Banja Luki (BIH), gdje su pobjedili na najvećem bendovskom takmičenju u regiji, a za nagradu dobili snimanje i produkciju debitantskog studijskog albuma.

Nakon nastupa na festivalu MENT Ljubljana 2017. su udružili snage sa slovenskom izdavačkom kućom Moonlee Records i rezultat je odličan album ’Sno sna’, koji će ugledati svijetlost dana sljedeće nedjelje.

Album ’Sno sna’ donosi samo svoju i atraktivnu kombinaciju zasanjanog gitarskog razigravanja, psihodeličkih basovskih linija i minimalističkih bubnjarskih motiva koji se prepleću u pjesme ljubavi i čežnje.

Ivan Ščapec je prije izlaska Seine albuma u vlastitoj režiji izbacio i digital EP svog solo kantautorskog projekta Eine.

Objavljeno 10.09.2017.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com