Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Seine najavljuje album ’Sno sna’

Seine najavljuje album ’Sno sna’ Zasanjani folk-punk trio Seine s novim singlom ’Svog’ najavljuje izlazak debitantskog albuma ’Sno sna’, koji izlazi 14.09. 2017. za Moonlee Records i Vox Project.

Seine je projekt Ivana Ščapca, čiji početci idu u daleku 2007. godinu, mada je pun zalet dobio tek kad je njegov post-punk-noise bend Vlasta Popić prestao s radom u 2015. godini.

Iako počevši kao kantautorski projekt Seine se je u tom razdoblju razvio u punokrvan bend, gdje Ivana na vokalu i gitari prate Dimitrij Mekotanović Petrović (Vlasta Popić, Radost) na bubnjevima, udaraljkama i back vokalima, te Boško Mijušković (Škrtice, Straight Mickey and the Boyz) na basu, čiju ulogu na koncertima preuzima Ivan Grobenski (Moskau).

Seine su 2016. godine nastupili na Nektar Demo Festu u Banja Luki (BIH), gdje su pobjedili na najvećem bendovskom takmičenju u regiji, a za nagradu dobili snimanje i produkciju debitantskog studijskog albuma.

Nakon nastupa na festivalu MENT Ljubljana 2017. su udružili snage sa slovenskom izdavačkom kućom Moonlee Records i rezultat je odličan album ’Sno sna’, koji će ugledati svijetlost dana sljedeće nedjelje.

Album ’Sno sna’ donosi samo svoju i atraktivnu kombinaciju zasanjanog gitarskog razigravanja, psihodeličkih basovskih linija i minimalističkih bubnjarskih motiva koji se prepleću u pjesme ljubavi i čežnje.

Ivan Ščapec je prije izlaska Seine albuma u vlastitoj režiji izbacio i digital EP svog solo kantautorskog projekta Eine.

Objavljeno 10.09.2017.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer